The dress

1.9K 30 2
                                    

Jag tog god tid på mig innan jag gick tillbaks till Harry. Han låg fortfarande och sov när jag kom in. Han var en underbar kille, och han var väldigt attraktiv. Men han var inte Niall.

Jag gick in på toaletten och tog med mig högen med de nya kläderna som Harry köpt. Jag gillade inte att bli så bortskämd, men nu när han redan köpt dem kunde jag lika gärna använda de. Det skulle bli en varm och solig dag så jag tog på mig ett par korta jeans shorts och ett sött vitt linne som satt lite löst och hade knappar vid bröstkorgen.

Jag stod i flera minuter och begrundade mitt hår i spegeln. Ju längre jag tittade ju värre såg det ut och ju mer hopp tappade jag om att det skulle gå att fixa på något vis. Jag bestämde mig för att duscha endast håret och låta Perrie fixa det senare under dagen. Jag målade på lite mascara och sprayade ett sprut med min parfym och gick sedan ut till Harry. Han låg vaken i sängen med bar överkropp. Han kisade med ögonen och drog sin hand genom de vilda lockarna. Han var verkligen så sexig. Jag vart varm om kinderna och tittade ner på golvet.

"Good morning love, you look beautiful!" Han pekade på min klädsel.

"Well, that's thanks to you. You bought me these." Sa jag och drog lätt i linnet.

"I did? Oh, yes I did. I forgot, the clothes look so much better on you than they did at the shoppingdoll." Jag rodnade och satte mig på sängkanten.

"You're adorable when you blush." Harry drog bort en hårlock från mitt ansikte och placerade den bakom mitt öra.

"One last consert and then we're free for one week. We're going to celebrate it tonight at a club. You need a good looking dress." Sa han och satte sig upp i sängen.

"What if I don't feel like going out?" Sa jag och la armarna i kors.

"That would be a shame because I would be without a date." Harry klev ur sängen och drog på sig ett par nya svarta stuprörsjeans.

"Lucky you there are thousands of girls that would love to be your date."

"Sadly there's no one I would be more glad to have as a date than you." Sa Harry och och spärrade in sina gröna ögon i mina.

Niall flashade förbi i mitt huvud. Undra om han ska ta med sig någon date nu när Cassandra verkar vara ute ur bilden? Borde jag följa Harry. Visa att jag kan stå på egna ben utan Niall och att jag kommit över honom. Jag tvekande en stund och gav sedan med mig. Harry skuttade glatt till och gick fram till mig.

"I'd hope you said yes becasue I've already talked to Perrie and she's taking you out to shop a dress for tonight." Jag himlade med ögonen. Såklart att gårdagens klänning inte dög. Är man kändis köper man nya kläder för varje nytt tillfälle.

"I just want you to look good."

"Is it something wrong with the way I look?" Jag tittade undrande på Harry.

"No love. You look gorgeous. But a gorgeous girl needs a gorgeous dress." Harry tittade på klockan och drog sedan på sig en vit löst sittande skjorta.

"I need to go now. Go check with Perrie if she's ready for some shopping." Han log charmigt mot mig och gick sedan in på toaletten.

Efter Perrie hade kammat ut mitt toviga hår och gjort en fin fiskbensfläta såg jag genast mycket fräschare ut. Killarna hade skickat med oss två vakter ifall något galet fan skulle få syn på oss. Mig visste väl ännu ingen vem jag var men Perrie var ju faktiskt med i ett ganska känt band som kallades Little Mix och även tillsammans med Zayn. Så skulle någon känna igen henne på stan skulle det säkert kunna bli kaos. Vi tog säkerheten i våra händer helt enkelt.

Just a summer love - Niall Horan fanficDär berättelser lever. Upptäck nu