proloog

49 0 0
                                    

Er is veel veranderd de laatste tijd. Iedereen is gespannen en het lijkt alsof niemand meer vertrouwen heeft in mensen. Wapens zijn nu zelfs in Nederland toegestaan en iedereen ziet er uit alsof ze elk moment kunnen gaan schieten.

Mijn naam is Jake Bols en ik ben journalist. Zoals ik al zei is nederland echt veranderd, dit allemaal sinds dat amerika viel. 'Amerika viel' zul je nu denken. Ja, het machtige Amerika is er niet meer. Een half jaar geleden begon daar een grote epidemie en al snel was heel amerika besmet met de ziekte. deze ziekte was raar aangezien er bijna geen opmerkbare symptomen waren en je er niet dood aan ging. Iedereen leefde gelukkig door totdat ze er achter kwamen wat de ziekte nou werkelijk betekende. Je ging er misschien niet aan dood maar zodra je wel dood ging kwam de ziekte echt in actie. De ziekte ging in je brein aan de slag en nog geen tien minuten later werd je weer wakker. Niet echt natuurlijk, je was dan veranderd in een zombie.

Amerika is bezweken aan het zombievirus in een heel korte tijd. Gelukkig vonden we in europa een manier om het versprijden van de ziekte te voorkomen, we hadden een medicijn gevonden om te zorgen dat je niet meteen het virus kreeg. De enige manier om nu nog ziek te worden was door de beet van een zombie of iemand die al geinfecteerd was. Gelukkig werden alle grenzen gesloten en werden er nieuwe wetten gemaakt. één daarvan was de wapenwet. Iedereen had nu het recht een wapen te dragen en om die te gebruiken tegen een zombie.

Het leven ging verder gewoon door, ik ging verder met mijn verslagen vanaf locatie en ik mocht een paar reportages maken. Vaak mocht ik de verslagen maken over paranormale activiteiten. Dit keer had ik een afspraak geregeld met een groep pubers die zichzelf de zombie squad noemde. Zelf was ik ook nog niet zo oud(Ik was 21) dus mocht ik van hun een dagje meelopen...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 17, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

zombie squadWhere stories live. Discover now