Reinald'ın Yeni Özelliği

2K 210 3
                                    

Reinald,bahçede oturmuş ne yapacağını düşünüyordu.O sırada ayak sesleri duymaya başladı.Başını kaldırdığında Lorkz'un geldiğini gördü.

"Reinald,neler yaptın evlat?" diye sordu Lorkz.

"Lorkz!Hoş geldin." dedi Reinald.

"Hoş buldum.Birisi yine seviye atlamış gibi görünüyor.Senden yayılan enerjinin farklılaştığını hissettim." dedi Lorkz.

"Evet,Şu an Geçiş Enerji Alemi'nin sınırındayım." dedi Reinald.

"Ne?Sadece 3 ay falan geçti ve 4 seviye mi atladın?" diye sordu Lorkz şaşkınca.

"Sen gerçekten insan değilsin.Bu haksızlık!" dedi Lorkz,ardından acı bir gülümsemeyle.

"Hahahah.Yine de amacıma ulaşamadım.Dünyaevi Enerji Alemine geçip özellik kazanmak istiyordum.Bu arada senin özelliğin nedir Lorkz?" Reinald,güldükten sonra aklına gelen şeyi sordu.

"Doğru ya!Sana bundan bahsetmemiştim.Evet özellik kazanacaksın.Benim özelliğim güçtür.Hesaplamalarıma göre bu özelliğim bana diğerlerine oranla %20 güç kazandırdı."dedi Lorkz.

"Özellik kazandığında onu nasıl kullanıyorsun?" diye sordu Reinald.

"Aslında bunu tam olarak anlatamam.Özellik kazandığında sanki dantianında bir parça oluşmuş gibi hissediyorsun.Ona odaklandığında vücudundaki enerji o özelliğini hemen harekete geçiriyor.Onu kontrol etmeyi öğrendiğinde ise onu kafana göre kullanabiliyorsun." dedi Lorkz.

"Heh,çekirdeklerim ne yazık ki beni alem atlatmaya yetmedi.Daha fazla çekirdek bulmaö lazım." dedi Reinald.

"Bekle bende yaklaşık 200 7.kıdem çekirdek var." dedi Lorkz ve onları çıkartıp Reinald'ın önüne koydu.

"Harikasın Lorkz!Bu kadarı sanırım sınırı aşmama yeter." dedi Reinald ve hemen çekirdekleri özümsemeye başladı.Yaklaşık 10 gün sonra Reinald Dünyaevi Enerji Alemine geçiş yapmıştı.Bu alem diğerlerinden farklıydı.Bu aleme geçtikten sonra dantian'ın bir değişim yaşıyordu sadece özellik kazanma bakımından değil.Büyüklük bakımından da.Reinald'ın enerji gücü bayağı artmıştı.Fakat şu anda odaklandığı ve en merak ettiği şey dantianında oluşmuş ek parçaydı.Reinald hangi özelliğe sahip olacağını merak ediyordu.Reinald parçaya odaklanmaya başladı.Parçadan çıkan enerji Reinald'ın etrafına yayılmaya başladı.Lorkz merakla Reinald'ı izliyordu.Birden Lorkz vücudunun hafiflediğini hissetti.Etraftan sesler geliyordu Lorkz etrafına baktığında gözleri neredeyse yuvarlarından fırlayacaktı.Etrafındaki her şey havaya kalkıyordu.Kendiside havaya kalkmıştı.Reinald gözünü açtığında her şeyi havada görünce konsantrasyonu dağılmış ve bir anda her şey yere düşmüştü.Lorkz,şaşkınlıktan konuşamıyordu.Reinald'ın ise ondan farklı kalır bir yanı yoktu.İkiside gözleri sonuna kadar açılmış bir şekilde birbirlerine baktılar.Ardından ikisi de aynı onda gülmeye başladı.

"Hahahahaha oğlum ne yaptın lan sen?Resmen her şeyi uçurabilme özelliği kazandın!" Lorkz,birden ayağa fırlayıp heyecanlıca konuşmaya başladı.

"Hahahahah,ama bekle bu rüzgar özelliği değildi.Etrafta herhangi bir rüzgar hissetmedim." dedi Reinald.Lorkz,elini çenesine götürdü ve birden gözleri açıldı.

"Yoksa yer çekimini mi kontrol ediyorsun?" diye sordu birden.

"Evet,evet bu olmalı." dedi Reinald.

"Bekle tekrardan yapacağım.Eğer yer çekimiyse tek özelliğim bir şeyleri uçurmak olmaz pek çok farklı şey yapabilirim." dedi Reinald.Hemen tekrardan odaklanmaya başladı.Bu sefer enerjisini direkten daha güçlü şekilde etrafa yaydı.Lorkz dahil etraftaki her şey bir anda 10 metre kadar yukarı fırladı.

"Aaaaaaaaa!Reinald,beni de uçurdun gerizekalı!" diye bağırdı birden Lorkz.

"Hahahahaha,pardon." dedi Reinald gülerek ve dikkatli bir şekilde yaydığı enerjiyi azaltmaya başladı.Eğer bir anda yok etseydi ilk denemedindeki olduğu gibi her şey bir anda yere düşerdi.

"Hoh.Oğlum,bu özelliğe sahip olan başka birisini ne duydum ne gördüm.Bu ortaya çıkarsa herkes peşinden koşacak.Bu özellik pek çok şekilde kullanılabilir.Her gün onu eğitmeye çalış." dedi Lorkz.

"Tamamdır.İlk önce bir şey daha denemek istiyorum." dedi Reinald.Enerjisine tekrar odaklandı ve enerjisini dışarı yaymak yerine vücuduna yaydı.Reinald enerjisini vücuduna yaydığı anda yerden yükselmeye başladı.Uçuyordu resmen!Reinald,bir kaç dakika havada kaldıktan sonra yere indi.Bu harikaydı hem harika özellikler veriyordu hem de becerilerdeki gibi enerji tüketmiyordu.Zaten yerçekimi enerjisinin bir parçası olmuştu.Artık enerjisiyle yer çekimi birbirime bağlıydı.

Reinald yaklaşık 5 gün boyunca her gün çeşit çeşit şeyler denemişti.Artık iyice kontrol edebiliyordu gücünü.Mesela bir şeyi havaya uçurmak yerine o şeye baskı yapabiliyor ve onu yerine sabitleyebiliyor hatta baskıyı arttırarak onu yerin dibine bile sokabiliyordu.Belirlediği nesneleri belli bir noktaya çekebiliyordu.Hatta enerjisini kılıcının etrafına yayıp onu çok daha hafif bir şekilde kullanabiliyordu.

Reinald,bunları Lorkz'un üstünde denediğinde Lorkz bir şekilde enerjisini yararak yer çekiminin şiddetini alçaltabiliyordu ama şu an Reinald'ı yenemiyordu.Tabi Reinald da yenemiyordu.Eşit bitiyordu dövüşleri.Reinald,şu anlık son hedefi olan Freud'un demircilik kitabında yazanları öğrenmekti.

"Lorkz,ben meditasyona gireceğim.Belki 10-20 gün veya daha fazla sürebilir ondan sonra yola çıkarız." dedi Reinald.

"Tamamdır." dedi Lorkz.Ardından Reinald,Castra Bölgesine girdi.Odasında gözlerini açtıktan sonra hemen odasından çıkıp merdivenlerden aşağı inerek Volc'un yanına gitti.

"Selam Volc,özelliğimi kazandım!" dedi Reinald.

"Tebrikler!Nedir özelliğin?" diye sordu Volc.

"Yer çekimi." dedi Reinald.

"Ne?Yer çekimi mi?Daha önce hiç böyle bir özellik duymamıştım.Harika olmalı!" dedi Volc,hayran kalmışçasına.

"Evet,mükemmel bir şey.İşime çok yarayacak." dedi Reinald.

"Bu arada burada çekirdek tüketebilsem çok güzel olurdu." dedi Reinald.

"Abartma istersen.Zaten pek çok şeyi burada gerçek dünyadan çok daha hızlı şekilde okuyup öğrenebiliyorsun.Çekirdekleri de özümseyebilseydin bu çok büyük haksızlık olurdu.Zaten bu kadarı bile çok büyük haksızlık.Almeric burayı düzenlerken bu kuralı koydu." dedi Volc.

Yıldızlara Ulaşacağım!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz