No.8

95 4 0
                                    

Agapis prove
8:00μ.μ.
Εγω καθισμενη στον καναπε σκεπτομενη ολα αυτα που συνεβησαν με τον Αγγελο..ξερω οτι δεν σημαινουν τιποτα για αυτον αλλα βαθια μεσα μου νιωθω κατι τοσο δυνατο που με κανει να τρελενομαι για αυτον ακομα και αν ξερω οτι ειμαι απλα ενα παιχνιδακι του.Αραγε ειμαι ερωτευμενη;Μπορει να ειμαι.Ισως ...Απο τις σκεψεις μου με βγαζει ο ηχος του κουδουνιου.Σηκωθηκα αργα να ανοιξω μιας και η μαμα μου ειχε παει για δουλεια στο ζαχαροπλαστειο και μου ειπε οτι θα λειπει ολο το βραδυ για κατι εξτρα υπεροριες.Ναι και σε ζαχαροπλαστειο..τι να κανουμε τα ειχαμε αναγκη αυτα τα λεφτα..
Ανοιγω σιγα την πορτα και βλεπω την κολλητη μου την Μαρια με ενα χαμογελο ως τα αυτια..

After 4 hours.
Πλεον ειμαστε ετοιμες.
Δεν βαφτηκα σε αντιθεση με την Μαρια.Προτημησα απλα πραγματα...
ΜΑΡΙΑ

ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Ημασταν εξω απο το σπιτι του,γεματη ανχος και διαφορα εντονα συναισθηματα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ημασταν εξω απο το σπιτι του,γεματη ανχος και διαφορα εντονα συναισθηματα..
Πλησιαζουμε προς την πορτα ..την ανοιγω διστακτικα και βλεπω πολλα ατομα αλλα και εξοσχολικους μεθυσμενους με κοπελες φιλιουνται ...γυρω στα 2000 ατομα..τοσα πολλα...Τι περιμενα..απο εναν τετοιον..
Η Μαρια πηγαινει χαιρεταει μερικα παιδια ενω εγω οχι.Ενθιωθα πολυ αβολα γαμωτο.Ηθελα να φυγω να μεινω μονη μου.Δεν επρεπε να ερθω.Τρεχω προς ενα δωματιο τολαχιστον να ηρεμησω αφου πρωτα το πω στην Μαρια.Εκεινη απλα μου εγνεψε καταφατικα.
Χαιρομαι που με καταλαβε..Ανοιγω την πορτα και βλεπω κατι το οποιο με αφησε αφωνη..

Ανοιγω την πορτα και βλεπω κατι το οποιο με αφησε αφωνη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ακομα ενα τετοιο δωματιο..πλησιαζω προς το κρεβατικαι ξαπλωνωνω ηρεμα για να χαλαρωσω το ειχα πολυ αναγκη..Εκλεισα τα ματια μου και ηρεμησα οσο σκεφτομουν ςκεινον..Ενιωθα προστατευμενη..
Ενα δακρυ μου ξεφευγει ασυναισθητα ..
Ακουω φονες τρεχω προς το μπανιο να κρυφτω..κλεινω την πορτα και περιμενω με φοβο..
Η πορτα ανοιγει και αυτος που ηρθε την κλειδωνει με νευρα.
Ακουω μονο πατημασιες τιποτα αλλο οχι φωνες..
Γλιτωσα σκεφτηκα..Μα..
Καποιος ανοιγει την πορτα απο το μπανιο ΤΙ;Τρεχω και κρυβομαι μεσα στην μπανιερα κλινω και την κουρτινα φυσικα.Μπηκε .Το τελος μου.Προσπαθω να δω ποιος ειναι διακρτικα και βλεπω τον Αγγελο..!Α ΩΡΑΙΑ!!ΠΟΟΟ!!ΓΙΑΤΙ;Θελω να ξεφυγω απο αυτον και μου εμφανιζετε ολη την ωρα μπροστα μου..
Βγαζει την μπλουζα του θεε μου κοιλιακους..
Ποοο
Αχχ
Οχ
Θελω να τους αγγιζω.Θεε μου τι λεω απο ποτε εγω λεω αυτα τα πραγματα..Πρεπει να ξεκοψω αμεσα....και το ενοω..
Αλλα ειναι ΘΕΟΣ.
Αν η Μαρια αυτην την στιγμη μπορουσε να δει τι σκεφτομαι θα μου ελεγε :Σου τα λεγα..
Τον κοιταζω εμμονα.Δεν ξερω εχω τρελαθει .Θελω να τον φιλησω τωρα.!!!Καθως εβαζε μια αλλη μπλουζα το κινητο του πεφτει καταλαθος μπροστα στην μπανιερα.Θεε μου σε παρακαλω μην ανοιξει την κουρτινα.Πλιζ!!
Σκιβει να πιασει το κινητο μα σκεφτετε προς την κουρτινα την ανοιγει λιγο ενω εγω πηγαινω ολο και πιο περα.Οσπου κοπαναω στον τοιχο και αναστεναζω.Εκεινος τοτε με κοιταει με τραβαει απο το χερι και με βγαζει εξω απο το μπανιο.Πλεον ειμαστε μαζι.
Α:Συγνωμη εμ που να ηρθα εδω ηθελα να το φτιαξω αυτο ξερεις οχι---
Δεν προλαβαινω να ολοκληρωσω και βαζει το δακτυλο του στα χειλια μου πλησιαζοντας με..Ειμαστε κοντα μα εγω απομακευνομαι συνεχος.Οσπου κοπαναω στα ποδια του κρεβατιου και πεφτω στο κρεβατι.Εκεινος αναιβενει πανω μου και το ενοω.Δεν με ενοιζε ομως .Ηθελα να τονφιλησω απεγνοσμενα απλα ηθελα να δω τι θα κανει ..και ετσι δεν εκανα τιποτα..
Μου ψιθυριζει αισθησιακα στο αυτι"Εισαι υπεροχη σημερα "ενω μου χαιδευε την γαμπα ..
Εγω τοτε του πιανω το κολιε και τον φιλαω παθιασμενα.Εκεινος αποκρινεται αμεσως..

Εκεινος αποκρινεται αμεσως

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





Πολλες εξελιζεις!!
❤❤
See you :) Τσαγιααα🎶

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 10, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

"I am in love with the bad boy"Where stories live. Discover now