No.2

107 2 0
                                    

Agapi's prove.
Πραγματικα...δεν μπορουσα να πιστεψω τι ειχα κανει πριν τρια λεπτα...ΕΓΩ?ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΙΛΑΚΙ? Τα εβαλα με το πιο bad boy του σχολειουυ..οο ναι μπορει να υπαρχουν και κανα δυο ακομα σαν bad boys..αλλα αυτος πραγματικα αντιπροσωπευεται ακριβως με αυτο το παρατσουκλι..Ειναι ενας που αλαζει καθε μερα γκομενες για την πλακα..μπορει και καθε ωρα..ποτε δεν ξερεις με αυτον...εχει λεφτα του πατερα του και τα σκορπαει καθημερινα..μαλιστα σκεφτητε πως η κολ μου η Μαρια μου ειχε πει οτι τον ειχε δει να πληρωνει λογαριασμο σε μπαρ 10.000 !!!!..
Απο τις σκεψεις μου με εβγαλε η Μαρια..
Μ:Ρε συ τι σκεφτεσε εδω και τοση ωρα;σου μιλαω εχουμε φτασει σπιτι σου και επι δεκα λεπτα καθεσαι ακινητη εδω ακριβως
Α:Συγνωμη μαριτσα μου και οχι δεν εχει γινει τιποτα απολυτως..
-Τι να της ελεγα δηλαδη?Ολα αυτα που ειχαν γινει..θα ειχε πεσει ξερη και καλα θα εκανε..-
Μ:Καλα τα λεμε προς το παρον θα εκανα πως σε πιστεψα πινοκιο.. Θα σε παρω αν ειναι να βγουμε το απογευμα αγαπη
Α:Οκκκ !!Αληθεια δεν εχει γινει τιποτα..
Μ:Θα τα πουμε αυτα το απογευματακι ..
Της χαμογελασα πονηρα και ξεκινησα να αναιβενω αυτες τις αθλιες σκαλες τις πολυκατοικιας.Ω ναι εμενα σε μια πολυκατοικια  αλλα τολαχιστον ειχε καλο περιβαλλον ...αλλα κανεναν αλλον κατοικο εκτος απο εμενα..κατι το οποιο με φοβιζε ευτυχως ομως ειχα και την μανουλιτσα μουυ.
Χτυπησα το κουδουνι αφου σαν κλασικη αγαπη βαργιομουν μεχρι και τα κλειδια να βγαλω απο την τσαντα μου...(φανταστειτε)
Η πορτα ανοιξε η μαμα μου με υποδεχτηκε καπως λυπημενη..
Μ:Αγαπη μουυ τι κανεις; πως τα πηγες σημερα ;κρυω εε;
Α:Μαμα..μολις ηρθα να μπω μεσα και μετα αρχησε την συντευξη ρεπορτερ
Μ:Αγαπη εχω να σου πω κατι..
Εγω κοκαλωσα τι ηθελε παλι να μου πει..φοβαμαι...αφησα την τσαντα κατω και πηγα στον καναπε και καθησα και αμεσως ηρθε και εκεινη..
Α:Τι εγινε;
Μ:Αχ αχ αγαπη..συγνωμη για ολα..πραγματικα σου αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο αυτην εδω την ασχημη οικονομικα κατασταση μας..δεν εχουμε θερμανση και κρυωνεις συγνωμη..πραγματικα..δεν εχεις την δυνατοτητα να πας φρονητηστρια να γινεις καλυτερη ακομα.. να φορας μοντερνα ρουχα...σαν την φιλη σου την Μαρια και τα υπολοιπα κοριτσια του σχολειου..συγνωμη που δεν εχουμε τα λεφτα να παμε στον διαγωνισμο ζωγραφικης που το θες τοσο πολυ..το αγαπας απο μικρο παιδι..σε θυμαμαι να το ελεγες (ΕΓΩ ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩΩ) το θυμαμαι  πολυ καλα αγγελουδι μου...Λυπαμαι..
-Την διεκοψα-
Α:Μαμα ακουσε με σ αγαπω σε λατρευω και για μενα δεν μετρανε τα λεφτα καθολου εισαι ενας απιστευτος ανθρωπος θυασιαζεσε για μενα καθημερινα τι αλλο θελω πλεον..δεν τα χρειαζομαι αυτα..καλα ειμαστε και με αυτα τα λιγα..μην μου στενοχοριεσε..σ αγαπω και θα ειμαι παντα εδω για σενα..
Μ:Ασε με να ολοκλρωσω σε παρακαλω..Σημερα θα παω να δουλεψω σε ενα σπιτι ως οικονομος ενος παμπλουτου ανθρωπου..να νε καλα η γειτονιασσα η κυρα Αγγελικη και με βοηθησε να παρω αυτην τημ θεση χωρις καμια δυσκολια βλεπεις δουλευει η αδερφη και η ιδια εκει..αυτος λεει οτι πληρωνει πολυ καλα...εχει εναν γιο ισα με σενα δεν ξερω περετερω ομως..Σημερα στις 5 πρεπει να με εκει..
Α:Μαμα εχεις ηδη πολλες δουλειες δεν θα το αντεξεις και αυτο..θα αρρωτησεις μαμα..σε αγαπω...
Μ:θα το κανω για εμας..την χρειαζομαστε και δεν ακουω καμια αντιρρηση..τωρα πηγαινε να φας κατι και εγω φευγω για την δουλεια..ενταξει;
Α:οτι πεις..καλη δουλεια..
Μ: σ ευχαριστω αγαπη μου.
Αυτα ηταν τα τελεευταια της λογια μετα σηκωθηκε εκλεισε την πορτα και εφυγε..πραγματικα η μαμα μου ειχε κανει τα παντα για μενα..μπορει να μην ειχαμε θερμανση στο σπιτι η πολυτατοικια να ηταν ερηπειο κυριολεκτικα να ειχε το διαμερισμα μας μονο 1 δωματιο και γ αυτο εγω κοιμομουν στο σαλονι τον καναπε και καθε πρωι με ποναγε το σωμα μου αλλα δεν ελεγα τιποτα απολυτως στην μαμα μου ...δεν ηθελα να την στενοχορεσω.Ηταν τα παντα για μενα.Μετα απο ολα αυτα που εγιναν δεν ειχα οπως καταλαβαινετε ορεξη να φαω..ετσι πηγα πανω και διαβασα για κανα τετραωρο..
Μεχρι..που το κινητο μου χτυπησε και φυσικα ηταν η κολλ μου.
Α:Ελα βρε!
Μ:Ελα ανοιξε την πορτα ειμαι κατω σπιτι σου ..σου εχω απιστευτα νεα..
Α:οκκ παωω
Και σηκωθηκα απο το γραφειο και ξεκινησα να ανοιξω την πορτα..Μολις το εκανα η μαρια με αγκαλιασε σφιχτα.
Μετα απο κανα πενταλεπτο με αφησε...αφου καταλαβε οτι ειχα σκασει ..
Μ:Καθησε..σου εχω νεα ΤΡΟΜΕΡΑ
Α:Τι εγινε; εγραψες καλα στο διαγωνισμα;(δεν ηταν καλη μαθητρια ολο απο μενα αντεγραφε..)
Μ:Ασε το διαγωνισμα και ακου..Ο  Αχχιλεας ξερεις ο Θεος την εκτη ωρα οταν σχολαγαμε εβαλε στοιχημα..
Την διεκοψα
Α: τι με μοιαζει;
Μ:κατσε μορε να ακουσεις αμεσως εσυ..Λοιπον το στοιχημα ειναι το ΕΞΗΣ:ο Αχχιλεας να ερωτευτει μεσα σε 2 μηνες και  της να πει σε αγαπω κατι το οποιο δεν το εχει κανει με καμια..ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΤΕΙ??
Α:Πρωτα απο ολα δεν προκειτε να γινει κατι τετοιο οποτε τα κολληταρια του εχουν χασει ηδη και δευτερον πιο πιθανον ειναι εγω να σταματησω να τρωω και τριτον μιλαμε για αυτον.









Μμμ...
Αραγε θα χασει το στοιχημα ο Αχχιλεας ή οχι;
Ποιος ξερει;

Μεχρι το επομενο part ΤΣΑΓΙΑ❤❤❤❤❤

"I am in love with the bad boy"Where stories live. Discover now