2

3 1 2
                                    

Ellena hadde et slags Glimt i øyet der hun sto i den pene trange kjolen og de høye svarte pumpsene. Håret hennes lå og fløt i den svake brisen og de vakre dype blå øynene hennes var fulle av hemmeligheter. Hun smilte til meg og en liten kribling kunne kjennes i magen. Det kilte og jeg likte det ikke. Det var en følelse jeg ikke hadde kjent siden Ashley. En følelse jeg bare ville glemme eller gjemme og aldri noen gang finne igjen. Men lysten tok over kroppen min.
- Så. Du er Heathers berømte bror?
Jeg så opp på henne med et eplekjekt smil og spurte:
- Er jeg berømt og nå?
Hun lo svakt og nikket.
- Heather har fortalt eller advart oss om deg. Charles Silverman. Den beryktede fuckboyen.
Jeg lo litt misfornøyd fordi hun visste om ryktet mitt, men det forsvant etter hun sa:
- Vell. Jeg har nettopp slått opp med kjæresten min og er ikke så god på å forføre, men da har jeg deg til å lære meg.

Jeg blunket til henne og ga henne et skrått smil før jeg stilte meg bak henne og la hånden min på hennes. Det føltes så riktig. Som en puslespillbitene som har vært borte lenge og som har blitt funnet igjen. Som om jeg var månen og hun var stjernene. Som om dette var skjebnen. At jeg og hun skulle møtes akkurat her. Akkurat nå.

Men jeg trodde ikke på skjebnen. Jeg trodde på at det går an å skifte skjebnen ut ifra hva du gjør. Pekefingeren min gikk i sakte sirkler på overarmen hennes og jeg bøyde meg sakte inn mot nakken hennes og hvisket:
- La oss dra hjem sammen i kveld etter å ha hatt den mest romantiske kvelden vi noen gang har hatt og aldri se hverandre igjen.

Ellena stirret først litt forskrekket på meg, men så tenkte hun litt på det.
- Kom igjen. Du har nettopp slått opp med kjæresten din. Lev litt før du blir opptatt igjen.
- Hvordan vet du at jeg blir opptatt igjen? Hun snudde seg og så opp på meg. Nå sto vi tett inntil hverandre ansikt mot ansikt.
- Fordi du er den fineste personen jeg noen gang har sett.
Ellena tok tak i kjeven min og kysset meg ømt. Ført skvatt jeg litt, men jeg hadde ingenting imot det, så jeg kysset henne tilbake. Leppene bevegde seg i takt som gamle trær som vaiet i vind. Jeg holdt henne rundt livet og presset henne mot meg. Vi holdt på som det i sikkert en halvtime før hun trakk seg fra meg.
- Hvor bor du?

The BridesmaidWhere stories live. Discover now