Пътят На Оцелелите

10 2 0
                                    

    След като оставиха Алис в болницата младежите си тръгнали. Вървали доста време близо час, два и незнаели къде отиват. Джон и Джери от време на време питали Ерика на къде кара, а тя все им отговаряла, че после ще видят. Изведнъж както се визели Джон попитал пак Ерика на къде отиват и тя рязко избухнала в сълзи и започнала да плаче. Спряла колата и се разплакала. Джон и Джери се разтревожили и веднага се опитали да я ободрят.

Джон:
-Ерика! Какво ти е?! Какво стана?

Ерика обаче не казала нищо а плачела.

Джери:
-Ерика! Моляте успокой се!

Ерика:
-Немога!!! Не знам на къде карам и незнам какво правя!!!

Джон:
-Спокойно! Искаш ли аз да карам? Аз знам на къде!

Ерика:
-Добре!

Така Джон поел по един път. Вървяли и най-накрая взело, че се стъмвало и той спрял да починат. За това Джон ги завел в близкият хотел. Там той влезнал в едната стая и я заключил. Така те легнали да спят. През ноща Ерика отишла до тоалетна когато случайно погледнала през прозорецът. Тя видяла, че идва нещо като въздушна вална. Тогава тя започнала да вика. Джери и Джон се събудили, но докато осъзнаят какво става, валната ударила хотела. Строшила всички просори нарязвайки тялото на Ерика. Валната удря Ерика и тя се блъска в стената заедно със стъклата, които за неин късмет успяват да я нарежат само. Джон се ударил в стената, а Джери успял да се спаси под леглото. След вълната те станали и тръгнали към колата, но тя е премазана от валната и едно дърво. Тогава те чули странни викове от гората

Те затаили дъх и започнали да се отделечават бавно към пътя. Тогава те забелязали някакъв джип. Джон започнал да маха и да вика да спре, но джипът го подминал. Сякаш бягаше от нещо. Тогава те видяха странно голямо и зловещо същество стои в маглата и ги гледа. Те виждаха само един сиоет в светлата магла и виждаха само светещи очи. Тогава те се затичали на някъде. Ерика видяла кола и извикала другите. Те се качили в колата и потеглили. Не след дълго Ерика пак заплакала и изведнъж се исипал дъжд.

Те се возели и успокоявали Ерика, че всичко ще бъде наред, но те самите знаеха, че няма как.

Last SurvivorsWhere stories live. Discover now