Premade 7 I volný (soutěž)

857 62 13
                                    

Zdravím...

Opět v noci, opět unavená po brigádě a opět v době, kdy bych se spíše měla věnovat objednávkám. Ale ono nešlo odolat!!
GraphicSquadCZ opět vyhlásilo novou soutěž a já neodolala a rozhodla se zúčastnit. Což ale nebylo tak jednoduché, neboť mi nápady došly. Naštěstí mi kreativita naskočila a jsem velmi spokojená :) :)

Považuji tento cover za vrchol své tvorby, neboť jsem ještě nikdy na cover nenarvala tolik prvků, co tady. A povedeně, to je hlavní. Ego up - musím se prostě pochválit. 

Snad udržím druhé místo, které jsem vybojovala s coverem o pár kapitol dříve: Nebe nade mnou. 
Co na cover říkáte vy?

Stav: volný
Změny: možné

Stav: volnýZměny: možné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jinak taková technická. 

Nevím, jak na tom jsem o prázdninách, ale rozhodně nečekejte, že denně, či obden budou nové covery - těm, co si již objednali se předem omlouvám, ale znáte to, jste líní, máte spoustu práce, i když je školy konec apod. 

A druhá technická - kvůli tomu, že spousta lidí nemá založený Pinterest, jsem se pro svoji tvorbu rozhodla založit stránku na instagramu, kde můžete sledovat nové covery a občas, pokud neubudu lenoch, i fotky z tvorby :) to bude asi v době, kdy se mi nebude chtít dělat video (Taky tam pořád slyšíte, jak jsem líná??). Každopádně mě tam najdete pod TnaKenovgraphics. 
Takže už máme YT kanál, Instagram a Pinterest :D a to jsem ještě nic nedokázala...pořádného. 
Hezkou noc všem - spíše ráno, protože nikdo mi tu nebude asi koukat na cover v tuto dobu. Nebo ano?

Gifík:


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
GrafikaWhere stories live. Discover now