4. Tragikomédie života

958 84 20
                                    

Tento cover byl pro mě trochu oříšek. Autorka příběhu (TbDiamond - i nadále problém s označování autorů přetrvává) mi dala doslova volnou ruku hned poté, co mi sdělila základní informace o příběhu, a proto jsem se trochu vyřádila. 

Píše příběhy ze skutečného světa, které na sebe nenavazují a jelikož je povětšinou hlavní hrdinkou ona sama, dostala jsem skvělá nápad. Podívala jsem se na její profilovou fotku a zpoza jejího psaní příběhů i mého vlastního dojmu ze psaní s ní, jsem vyvodila její charakter. 

Poté už jen stačilo sehnat dívčinu a pustit se do práce v napodobování, čili hlavní hrdinka mého coveru je vlastně ona stvořená tak, jak ji já vidím. 

Doufám tedy, že to nebyl špatný nápad a že se jí cover líbí. Trochu mě mrzí, že jsme opomněla gif, ale úplně mi to všechno vypadlo, tak jsem se alespoň vyjádřila slovně. Ráda bych třeba i natáčela různá videa při výrobě coveru, ale co si budu nalhávat, stydím se za moji neprofesionalitu během tvorby.

Doufám, že se mé "zákaznici" cover líbí, když tak napiš a změním ho ;)

Nebudu zdržovat, a všem, co teď nespí, přeji dobrou noc.

Nebudu zdržovat, a všem, co teď nespí, přeji dobrou noc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A co myslíte Vy? :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A co myslíte Vy? :)

GrafikaWhere stories live. Discover now