DENİZDEKİ GÖKYÜZÜ

394 53 46
                                    

Küçük elleriyle annesinin elini tutarken yavaşça yürüyordu. İçinden deliler gibi koşmak gelse de annesinin sözünü dinlemek zorundaydı.

"Anne, koşalım mı? Koşarsak daha çabuk varmaz mıyız?" Annesi çocuğunun sözlerine gülümsedi ancak cevap vermedi.
Minik Baek yeniden "anne" diye bağırırken bir yandan da annesini çekiştiriyordu. Bu kadar heyecan minik kalbi zorluyordu.

Baekhyun ilk defa denize gidiyordu. İyi bir çocuk olduğu için annesi onu denize götürüyordu, çünkü Baek su ile oynamayı çok seviyordu. Sonunda deniz göründüğünde annesi onun elini bıraktı ve koşmasına izin verdi.
Kenara kadar yaklaşan çocuk, durduramadığı gülümsemesi ile etrafı izledi. Uzun süre kımıldamadan izledi. Sonra suya girdi, gönlünce oynadı. Kumların üzerinde koşturdu ve yorulunca da kumların üzerine oturup, denizi izlemeye kaldığı yerden devam etmişti.
Annesi birkaç kere gitmeleri gerektiğini söylese de Baek onu duymadı bile.

Saçları git gide daha çok ıslanan Baek, sonunda yağmur yağdığını fark etmişti. Kafasını kaldırıp gökyüzünü izlerken, damlalar yüzünü ıslatıyordu. Yeniden denize döndüğünde yağmur yağarken daha da güzel göründüğünü fark etti. Kara bulutlar üstünü kaplarken, kalbinin hızla attığını fark etti.

Merhaba deniz, Baekhyun'un ilk aşkı.

Yıllar geçerken hayatında bir çok şey değişmişti. Bir tek şey dışında: denize olan aşkı. Baekhyun hâla deniz görmeden yapamıyordu. Yüzünde deniz rüzgarı hissetmek ona huzur veren en önemli şeydi. Hele bir de yağmur yağdı mı... her şey tamam olurdu.

Bilmediği şey ise çok uzak olmayan bir yerde, aynı onun gibi düşünen birinin olduğuydu.

Chanyeol, hayatını denizde geçiren, gökyüzüne aşık bir adamdı.

Merhaba gökyüzü, Chanyeol'un ilk aşkı.

                                    ❄️

Okursanız, yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın lütfen. Daha hesabım yeni ve destek görmek hoş olur. Teşekkürler~🌵

SKY On The SEAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin