9.Bölüm:sonuç negatif

235 22 3
                                    

Evett karşınızda yeni bölüm. Sizden şarkı Önerileri almak istiyorum. Şöyle ki bu kitabı okurken keşke yazar şurada şu şarkıyı dinlerken yazsaydı. Ya da siz benim önerdiğim şarkıyı değilde kendiniz bölümü okurken o bölüme daha iyi gidecek şarkıyı dinliyorsunuz hah işte o şarkıyı bize de iletin lütfen 🙏
Bölüm şarkımız: Kenan Doğulu doktor😁😘😘😘
Oy vermeyi unutmazsak sevinirim 😝

Sabah gözlerimi açtığımda hakan uyuyordu onu uyandırmadan hızlıca duş aldım üstüme Hakanın tişörtlerinden giydim. Ve mutfağa gittim güzelce kahvaltı hazırlamaya koyuldum. Masayı istediğim gibi hazırlayınca yukarı hızla çıktım hızla yatağın üstüne atladım hadi aşkım uyan kahvaltı vakti. Hakan homurdanarak aşkım biraz daha lütfen.
Ya hakan dedim çaylarımız soğuyacak
Peki cadı peki dedi. Duş alsaydım
Alırsın alırsın ilk kahvaltı hadi.
Hakan la masaya oturduk ve kahvaltımızı etmeye başladık.
Sevgilim yemeğimizi yiyelim etrafı gezeriz dedi
Tamam dedim. Hakan ellerine sağlık aşkım ben duş alıyorum sende kahvaltını yaptıktan sonra hazırlan hemen çıkalım dedi
Başımı salladım ve kahvaltıma geri döndüm iyi beslenmeliydim. Ve gebelik testi almalıydım onun için eve dönemi beklemeliydim. Kahvaltımı yaptıktan sonra hızla bulaşıkları makineye attım sofrayı temizledim. Odaya gittim banyoya girdim hakan tıraş oluyordu. Onu izlemeye başladım. Ben yapabilir miyim dedim
Gel dedi tıraş bıçağını bana verdi klozete oturdu büyük bi ciddiyetle kendimi işime odakladım. Ve bitti dediğimde dudaklarına öpücük bıraktım bak bakalım nasıl olmuş? Çok güzel olmuş
Ama daha bakmadın ki
Önemi var mı senin elin değmiş
Gülümsedim.
Neyse hadi hazırlanalım çok oyalandık.
Başımı onaylar anlamda salladım dişlerimizi fırçaladıktan ve odada üstümüzü giydik ve dışarı çıktık hediyelik dükkanlardaan hediyeler aldık resim çekildik tabiki eğlence alanında tüm oyunlardan oynadık dondurma aldık şimdi bar gibi bir yere gelmiştik.  Hadi dans edelim aşkım.
Gel buraya

Hem bağıra bağıra şarkıya eşlik ediyorduk hemde dans ediyorduk ve bende videoya alıyordum. Ölünce kızıma ve eşime en büyük mirasım bu çektiğim videolar olacak.
Yorulduğumuzda el ele villa İzmir geldik gece yarısı olmuştu çoktan. Zaman hızlı geçiyordu. Bu beni korkutuyordu. Yarın evimize dönecektik. Hakan baksırıyla uyuyordu kocamın bu alışkanlığı hormonlarımı deli ediyordu bende Hakanın tişörtüyle uyuyordum. Sabah uyandığımda hakan başını karnıma koymuş elleriyle de belimi sarmıştı. Hakanın tişörtü belime kadar sıyrılmış bacaklarım ortadaydı. Bugün gideceğimiz için toparlanmamız gerekiyordu. Hakanın saçlarıyla oynamaya başladım. Saçlarıyla oynamayı bitirip hakanı kendimden (büyük bi savaş vererek) ayırdım elimi yüzümü yıkadım ve Hakanın diğer polo tişörtlerinden birini üstüme geçirdim saçlarımı dağınık topuz yaptım makyaj şu aralar hiç yapmıyordum neyse dedim ve mutfağa geçtim. Aslında yatakta kahvaltı yapsak fena olmaz diyerek tepsi aldım. İlk tost yaptım. Nutella küçük dilimli ekmekler peynir zeytin portakal suyu. Bahçeden kopardığım küçük manolyalar ☺️ bunları buldum bahçede. Ve odaya çıktım hakan hala uyuyordu. Bu koca bebek tam bir uykucuydu.

Tepsiyi komidinin üstüne koydum ve hakanı öpücükler le uyandırmaya çalıştım her sabah olduğu gibi😐 uyandığında Tepsiyi kucağına koydum ve kahvaltımızı yapmaya başladık. Hakan sürekli ağzıma bir şeyler tıkıştırıyordu tabi bende onunkine. Kahvaltımızı yaptıktan sonra ortalığı topladık ve evimize doğru yol aldık.
Evimize geldiğimizde hızla odamıza çıktık ve bugs bunny desenli şortlu pijamanın giydim saçlarımı topladım. Hakan her zamanki gibi şort üstü çıplaktı. Oturma odasına geçtim. Hakan bacaklarıma uzandı. Aşkım pazartesi işe gidecem.
Git aşkım. 
İşlerim birikmeseydi seni yalnız bırakmazdım biliyorsun.
Biliyorum sevgilim dedim ve dudaklarına öpücük kondurdum.
Aşkım
Efendim sevgilim
Ailen ile görüşmeyecek misin?
Bana küsler hakan biliyorsun. Biraz korkuyorum babam ilk defa gözlerime nefretle baktı. Ben bir daha gözlerime nefretle bakmasına dayanamam. Sadece doğru zamanı bekliyorum.
Peki doğru zaman ne zaman?
Bilmiyorum. 😣
Tamam sevgilim unutma ben hep senin yanındayım.
Biliyorum aşkım seni çok seviyorum.
Ee melisa hanım ne yapmak istersin.
Film izleyelim mi?
Olur ne izleyelim.
Amir khan olsun. Sen seç bende mısır patlatayım.
Tamam.
Mutfağa gidip mısır patlatmaya koyuldum.
İçerden hakan fanaa olsun mu dedi
Süper diye bağırdım. Mısırlarım patladığında kaseye koydum. Spritelerı da kupa bardaklara boşalttım tepsiye koydum ve içeri geçtim.  Hakanın kucağına kuruldum ve kaseleri de kucağıma aldım başladık filmi izlemeye..
Film izlerken  hakan bazı sahnelerde yerinde kıpırdanıyordu. Onun bu halleri beni keyiflendiriyordu. Kocamın boğuk çıkan öksürük sesine içimden kahkahalar atıyordum biraz oyundan bişey olmazdı dimi.😉 tam erkekliğinin üstüne oturdum. Hakan öksürürken masaya doğru uzandım erkekliğinin kabardığını hissediyordum kupayı elime alıp hakana döndüm ve masum çıkardığım sesimle "al aşkım iç gıcık tuttu herhalde" dedim hakan kısık gözlerle kupayı elimden aldı ve içti ya dedi kinaye dolu sesiyle gıcık tuttu. Gülümseyerek önüme döndüm başımı Hakanın boynuna yasladım. Of dedim ve doğruldum hakan ne oldu dedi hiç dedim ve pijamamın üstünü çıkardım siyah sütyen ile kalmıştım hakan kocaman gözlerle n-napıyorsun aşkım dedi
Omuz silkeyerek hiç dedim sıcak oldu hatta dedim ayağa kalktım hakan meraklı gözlerle bana bakıyordu. Şortumu çıkardım kilotumla kalmıştım. Hakanın kucağına oturdum. Hakan boğuk sesle daha fazla dayanamıycam dedi. Ona doğru dönerek dayanma dedim ve beni hızla koltuğa yatırdı.

kalbim sana emanet (tamamlandı) Where stories live. Discover now