6.Bölüm:belki bir mucize olur

233 18 0
                                    

Ben geldimm.. kankalarım bugün duygusal bi bölümle karşınızdayım.. neyse peçetlerinizi yanınızdan eksik etmeyin ..
Bölüm şarkımız : ziynet Sali -herşey güzel olacak
☆multide melisanın giydikleri(kot şort, askılı bluz)
☆melisa
☆hakan

Gözlerimi yeni bir güne açtım. Dün aklıma gelince yüzümde salak bi sırıtış oluştu telefonumu elime alıp aşkıma uyandığıma dair mesaj gönderdim oha saate bak 13.00 ben bu kadar uyumuş olamam ama konumuz bu değildi ? Bu Hakan bana niye mesaj atmadı? Merak etmedi ? Yoksa diyerek yataktan fırladım kötü bir şey olmuştu Hakan böyle bir şey yapmaz durmazdı bu saate kadar sesimi duymadan yapmaz dı. Hemen elime telefonumu aldım aradım aradım ama cevap vermedi . Yine aradım ve yine . Yok cevap yoktu . Hemen elimi yüzümü yıkadım dolaptan kot şort ve askılı bluz aldım saçımı sadece taradım beyaz spor ayakkabı giydim ve çantamı alarak odamdan çıktım annem benim telaşlı halimi görmüş olacak ki hızlıca yanıma geldi "noldu kızım niye ağlıyorsun?" Diye sordu. "Anne arkadaşım kalp hastasıydı ona ulaşamıyorum kimsesi yok burda yanına gitmeliyim" dedim o sırada kapıdan çıkmıştım annem "hay Allah babanında senlen gelmesini ister misin bitanem?"dedi yok belki kuruntida olabilir benimki telefonumu açmadı ama baksam iyi olur diyip annemi öptüm ve dışarı çıktım. Hemen bir taksi çevirdim ve Hakan'ın evinin adresini verdim ve bu arada onu arıyordum ama cevap yoktu ağlamam artıyordu gittikçe Allah'ım dün yorulmuş olmalıydı of tahmin etmeliydim vedalaşırken yüzü beyazdı of benim yüzümden diyerek hıçkırarak ağlamam devam etti . Lütfen ona bişey olmasın . Evinin önümde durduğinda taksi hemen parasını verdim ve indim . Koşarak evine doğru gittim ve alt otomatik zilini çalmaya başladım ama açan yok ısrarla çalıyordum birden omzumdan biri tuttu belki Hakan dır diye bi umutla döndüm ama bir amcaydı kızım sen bizim oğlana mı baktın
Hakan...
Ha evet o bu sabah arkadaşıyla hastaneye gitti.
Birden yer ayakalarımdan kaydı amca hemen belimden tuttu
Kızım dur Ali bi sandalye getirin su kolanya kız fenalaştı diye bağırıyordu. Sesler gittikçe boğuklaşıyor etraf kararıyordu. Yüzüme su dökülüyor bileklerim ovuşturuluyordu.
Sessizce amcaya doğru nerde dedim? Hakan nerde dedim ağlayarak ne oldu ona dedim? Amca kalp diyince hemen ayağa kalktım hangi hastane dedim söyleyin geć kalabilirim dedim ona geç kalabilirim söyleyin diye hem bağırıyorum hem ağlıyordum bazı teyzeler bana bakarak aralarında bir şeyler fısıldaşıyorlardı bazıları bana acıyarak bakıyordu Özel ..... Hastanesi hemen aralarından yalpalayarak ayrıldım ve taksi çağırdım...

Hakan Emiralioğlu nerde ?
3. Kat 1152 numaralı...
Hemen koşmaya başladım. Asansör durmayınca merdivenlere yöneldim.

Nefes nefes odanın önüne geldim kapıyı tam açacakken doktor çıktı ve hemen doktorun peşine düştüm. Pardon dedim nefes nefese doktor bana döndü buyrun !? Ben Hakan ın kız arkadaşıyım durumunu soracaktım. Odama geçelim diyince odasına yöneldik.

Odasına geldiğimizde koltuğa oturdum doktorda masasına geçti . Ellerini masanın üstüne birleştirerek koydu. Bakın hanımefendi sevgilinizin doğuştan beri kalp hastasıdır kalp nakli olması gerekir şuana kadar ilaçlarla ilerlettik ama kalp gittikçe kötülesiyor.
Kalp nakli mi?
Evet.
Peki liseye girdi mi?
Evet ama kalp nakli bu dokular uyuşması gerekir bunum için birçok prosedür var.
Peki dedim ve ayağa kalktım tam kapıya elimi uzatacaktım ki benim dedim
Doktor kaşları çatarak bana baktı . Hemen koşarak koltuğa oturdum ve bakın benim beynimde tümör var vaktim az belki benim kalbim ona uyumludur
Bakın hanımefendi bu çok ciddi bi mesele
Biliyorum isterseniz diğer hastaneden bütün belgelerimi getiririm hiç sorun değil .
Peki belgelerinizi getirin sizin durumunuza bakalım öyle tetkiklere başlarız dedi
Gülerek tamam dedim ve dışarı çıktım. Odanın kapısına yaslandım elimi kalbime getirdim sen onu yaşatacaksın dedim ve Hakan'ın yanına yol aldım .

Hastaneden çıkış işlemlerini hallederek çıkış yaptık. Hakan taksi çevirdi ve Hakan ın evine gittik . Hemen pastaneye giderek kahvaltılıklar aldım ve Hakan'ın evine gittim çay koydum masaýı hazırladım ve Hakan'ı çağırdım. Hakan yorgun bir şekilde geldi ve masaya oturdu . Yiyecek hali yoktu hemen sandalyesine oturdum ve ben onu yedirmeye başladım . Birden telefonu çaldı.koşarak oturma odasına gittim telefonunu aldım ekranda baba yazıyordum hemen telefonu hakana uzattım .

Efendim
...............
Iyiyim
...............
Hayır gerek yok
.................
Sevgilim bakıyor bana
.................
Evet var
................
Evet ciddiyiz
.................
Sinirim bozulmasan kapatıyorum.

Hakan bana bakarak. Hastaneye gittiğimi duymuş.
Hakan dedim
Efendim
Seni seviyorum dedim . Bende sendedir hadi gel yatırayım seni dedim . Tamam dedi ve odasına götürdüm . Pijamalarını giydirdim ve yatağa yatırdım . Kalbinin üstüne başımı koydum ve okşamaya başladım burası iyi olacak dedim bi mucize olacak .... inanıyorum dedim . Başımın üstünden gülerek ben eskiden mucizelere inanmazdım taki seni görene kadar ... sen benim en büyük mucizemsin .
Sende benim ... kalbim en çok sana yakışır.
Benimde dedi ve uykuya daldı . Hem saçlarıyla oynuyordum hem de düşüyordum yarın gidip hastaneden tahlilleri almam lazımdı . InşAllah olurdu .

Sabah hızlıca üstümü düzelttim Hakan merak etmesin diye annem aradı erkenden çıkmam gerekti diye not yazdım ve doğru hastaneye gittim. Allah ım nolur olsun diye dua etmeye başladım.
Melisa

Hadi Hakan uyan .. bak gidiyorum ben işim var.
Beş dakika daha
Olmaz hadi..
Ya sen git benim işim yok .
Iyi peki dedim ve tam giderken kolumdan çekildim seni yerim hatun dur benimde işe gitmem gerek baba parasıyla nereye kadar.
Gözlerimi devirerek gittiğin iş yeri de babanın yalnız dedim.
Ayrıntılarda boğulma üstümü giyip geliyorum dedi. Tamam dedim ve beklemeye başladım . Melisa Yılmaz diyen hemşireye heyecanla benim dedim doktor bey odasında sizi bekliyor diyince içeriye bodoslama giriş yaptım. Doktor bey güler yüzle buyrun oturun melisa hanım dedi
Direk sonuçları açıklar mısınız acil bir yere yetişmem gerek diye yalan salladım doktor bey anlayışla başını salladı ve dosyayı açtı Hakan bey ile dokularınız bir umutla evet dedim...
Dokularınız........

kalbim sana emanet (tamamlandı) Where stories live. Discover now