İçten ve basarılı

375 22 6
                                    

Bu donemden once veya sonra farketmeden işini hep odaklanarak yaptı. Hayran oldugum noktalardan biride bu. Dans etmeyi bende cok seviyorum, idolumun harika dans etmeside benim cok hosuma gidiyor.

1. bolumde anlattigim gibi 2004'de outrageous klibini cekimlerinde bacagini kirdigi icin suan eskisi gibi dans edemiyor. Ama benim idolumde oyle bir hirs var ki hala birakmadi dans etmeyi. İyiki de bırakmadı... Bacagını sadece 1 degil 3 kez sakatladıgını soylememe gerek yok heralde?

Cok yaratıcı şovları var, mesela konserde su altında sarkı soylemek, kutunun icinden balerin gibi cıkmak, yılanla dans ederek konser vermek vs.

Britney Spears'da beni ceken cok sey var. sesinden,danslarından,şovlarından ve hayatından bahsettim zaten. Onun dısında dıs gorunusunede hayranım. Guzel fizigine, harika yuzune, guzelligine....

Piyano calabiliyor, başrolünde bulundugu bir filmi var (Crossroads) ve annesiyle birlikte kitap yazdılar. Bazı frimaların reklam yüzü oldu, +400 odule ve 1 grammy odulune sahip. Ayrıca basrol olmasada oynadigi baska filmerde var.

Avril bu piyasaya daha ilk ciktigi zamanlarda Britney Spears icin hos olmayan bir takım laflar söylemişti. Hatırlarsanız Lorde'a aynı şeyi yaptı, ama Britney kendisi icin soylenen kotu seylere cevap vermedi. Hatta Avrilla daha sonradan arkadas oldular. Cunku o saygılı, cunku o digerlerinin seviyesine dusmuyor.

Britney Spears 15 yıllık müzik kariyerinde cok fazla programa konuk oldu, her birinde seyircilere kahkaha attırarak onları eglendirdi. Kamera arkası goruntulerindede ailesiyle birlikte sakalasarak herkesi guldurdugunu gorduk. Sempatik ve eglenceli bir yapısı var.

Britney spears'ın reklam yuzu oldugu en buyuk frimalardan biri Pepsi.

Hatırlarsanız bu reklamlardan en cok ses getireni
P!nk, Beyonce ve Britney calısmasının sonucunda ortaya cıkan reklamdı.

Görüyor musunuz? hem müzisyen hem yazar hem oyuncu hem danscı hem reklam yuzu hem saygılı hem eğlenceli hemde bu kadar sey yasamasına ragmen hala sevdigi isi yapıyor.

Britney Jean Spears Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin