□ mă mai iubeşti? □

1.2K 120 17
                                    

''   @LiamPayne : louise, vin eu imediat şi te iau. scuze că n-am răspuns la telefon. în 10 minute sunt în faţa casei tale. '' 

    Stăteam pe veranda casei, jucându-mă nervoasă cu părul meu. Am văzut un Range Rover negru care a parcat în faţa casei mele, aşa că am fugit repede. M-am urcat în maşină şi l-am văzut pe Liam puţin derutat.

― Îmi pare rău pentru atunci, îmi spune Liam când porneşte maşina. 

    Am rămas tăcută, fiind nervoasă. De ce Niall? De ce a trebuit ca Niall să facă accidentul ăla? Poate sunt eu de vină? Nu,nu .. Nu eşti aşa importantă, Lou. 

    Mi-am sprijinit capul de geamul maşinii, câteva lacrimi făcându-şi apariţia.  Am privit puţin derutată, pentru că nu cunoşteam locurile astea şi cu siguranţă, spitalul nu era în partea asta a oraşului. 

― Ăm .. Liam .. Spitalul cred că e în partea cealaltă .. spun eu speriată

   Liam nu a zis nimic, doar a continuat să conducă. Am intrat pe aleea unei case. A parcat în faţa garajului şi după s-a dat jos din maşină, venind să-mi deschidă şi mie uşa. 

― Liam, nu mă dau jos până nu îmi zici unde suntem , spun eu.

    Liam , din nou, nu a mai spus nimic, ci doar stătea şi se uita la mine. M-a luat în stil mireasă şi am intrat în aceea casă. Imediat, am auzit o mulţime cântând '' La mulţi ani '' . Şi acum mi-am adus aminte, era ziua mea. Eram atât de nervoasă încât am uitat că e ziua mea. Împlinisem în sfârşit 17 ani. 

    Din mulţime şi-a făcut apariţia blondul meu. Stai . Parcă era la spi... Oh nu .. Nu eram supărată pe el. Doar nervoasă. Ştiam că Niall nu e aşa ..  I-am sărit în braţe, şoptindu-i ceva la ureche : '' mă mai iubeşti? '' 

― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ― 

yay, capitol nou, puţin mai mare . lol . sper să vă placă . 

twitter. | n.hWhere stories live. Discover now