□ scrisoare ruptă □

1.4K 132 6
                                    

   '' dragă louise, 

             nici nu ştiu cum să încep această scrisoare. mi-a fost frică la început, dar ţi-am spus. ţi-am spus ce simţeam pentru tine. conversaţia noastră din seara aia a fost cam încordată, deoarece imediat ce ţi-am spus nu prea aveam ce vorbi, dar tot am vorbit până târziu. 

     chiar îmi place să vorbesc cu tine, lou , zău că-mi place ; însă totul va mai fi la fel ştiind ce simţim fiecare? ştiu că prietenii cei mai buni îşi zic totul , dar acum regret că ţi-am spus.

      eşti diferită faţă de celelalte, lou . eşti al naibii de frumoasă şi de amuzantă. mă bucur că eşti aşa ; eşti unică . 

      nu eşti nebună , lou , nu-i crede pe toţi proştii care se leagă pe tine. învaţă să nu-i asculţi, iar dacă continuă, există un deget pentru asta. 

       okay, am umplut foaia asta până la jumătate cu nişte prostii de-ale mele ; dar ce voiam să spun aici lou, este că te iubesc. .

               

                                                                                       cu drag, al tău iubit/prieten , 

                                                                                                       nialler. '' 

          Mă uitam ca un prost la scrisoarea ce tocmai am scris-o. O prostie. Ea nu merită doar o scrisoare, Niall. Am rupt scrisoarea şi am aruncat-o la gunoi. N-am mai vorbit cu ea de mult, şi îmi e al dracu de dor de ea. În seara aia ieşisem pentru că îmi căzuse netul, iar ea .. ea a crezut că am lăsat-o baltă. La dracu, Niall, eşti un prost, puteai s-o suni, dar n-ai făcut-o. 

voi mai posta un capitol mai pe seară, dar vreau părerile voastre . aşa că , lăsaţi într-un comentariu ce părere aveţi despre poveste. kisses xx 

twitter. | n.hUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum