r

1.5K 135 4
                                    

― Doamna Swift, aţi fost vreodată îndrăgostită?

― Ei bine, am fost.

― Şi care sunt sentimentele? întreb

― Ei bine, la început crezi că aceea persoană nu înseamnă prea multe pentru tine. Vă comportaţi ca doi prieteni, însă apar acei fluturi în stomac. Începi să devii geloasă dacă-l vezi cu altă fată, îţi vine să o baţi. Îţi faci o stă şi-o mie de scenarii în cap cu el .. Dar stai, de ce?

― Cred că m-am îndrăgostit, spun.

― De cel mai bun prieten al tău?

― Da, dar mi-e frică. Şi distanţa dintre noi mă face să îmi fie şi mai dor de el.

― Ai încercat să-i spui vreodată că-l iubeşti?

― Nu, mi-e frică.

― Încearcă să-i spui.

― Şi dacă nu simte aceleaşi lucru?

― Încercarea moarte nu are, Louise.

― Dar n-am încercat niciodată să vorbesc cu el despre asta, nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc, pentru că încă nu sunt sigură pe mine. Nu ştiu dacă dorinţa de a-l avea lângă mine, înseamnă dragoste.Cine mă poate asigura în această privinţă?

― Inima, spune şi închide caietul.

Am lăsat capul în jos începând să mă joc cu inelele de la mână. Doamna Swift mi-a spus că sunt liberă să plec, aşa că am părăsit clădirea pe care voiam să nu o mai văd. Am început să merg pe străzile pe care obişnuiam să stăm împreună. Aveam impresia că îl văd peste tot. Aveam impresia că e lângă mine şi râde la glumele mele proaste. Aş fi vrut să fie lângă mine, să-mi spună şi el că mă iubeşte.

Sunt hotărâtă să-l întreb despre noi , dar nu sunt sigură dacă există un noi sau decât un '' eu şi Niall. '' .

Deci, eu mi-am uitat laptopul la cea mai buna prietena a mea acasa, care s-a mutat la vreo 20 de km de orasul meu sii s-ar putea sa mi-l recuperez abia luni sau nu stiu. Asa ca dedicatiile o sa le pun pe atunci, pentru ca acolo an totul.

twitter. | n.hUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum