❤ proje laneti❤

323 12 7
                                    

Sen göğüs germeyi çok yanlış anlamışsın gülüm kapat o memeler'i

Sonunda okul bitmişti ve biz kızlarla yürürken arkadan gelen adım sesleri duydum birisi bir anda "sadist piştt baksana" demesiyle arkadaki salağın serseri olduğunu anladım. Arkamı dönünce nereden bilebilirim ki rüzgar ile burun buruna gelicegimi .
"Napıyosun beeeee" dedim . O ise "proje için bende toplanalım hafta sonu veya cuma günü ev hergun boş aslında bugün olabilir "demesiyle derinin lafa atlaması bir oldu"biz de aslı da yapalım projeyi diye düşündük çünkü-" lafını kesip "cuma çıkışta bizi bekleyin bize gidicez ödevi orda yapicaz"deyip kızlarla yürürken "ev boşsa neden olmasın canım "diyen serseriye dönüp "ev boş olduğunu için sizi çağırıyoruz mallar" dedim. Yürüyüp bize giderken cumartesi günü ayaz bize gelicekti ve bizde yaşamaya başlayacaktı . İlayda ayazla sürekli olarak didişir kavga ederlerdi en sonda ben ikisini döverek baristirirdim bir an arkamı dönüp bize bakmakta olan çeteye "cuma günü öğleden sonra biz gidicez evin konumunu yollarım siz gelirsiniz "dedim İlayda hemen "noldu kanka niye eve gidicez" diye sorunca ilaydaya sırıttım"kanka senin aşkın geliyor cumartesi ve dediki' ilayda aşkım bana o meşhur böbreklerden yapsın sevdiğim bir tek o börek kaldı valla burda boğazımdan hamurger ve pizzadan başka birşey gecmiyor'dedi kanka kısacası cuma günü börek yapicaksin tabi bende dolma de biz bunları yaparken derin oturacakmi hayır niye çünkü o da ağlayan pasta yapacak "dedim İlayda sadece bir kelimeye odaklanmış görünüyordu "kanka tek birşey sorucam sen demin dolma mı dedin ?" Demesiyle başımı salladım İlayda hemen "yaprak mı pancarlı" demesiyle" ikiside knk ayı hepsinden istedi görende misafir sanar hayvan hayır yani bide demezmi halam ordaysa pancar çorbası yapsın dedim yok halan atta gitti . Nasıl gider diye ağlıyor mal " dedim İlayda güldü ve "Allah dolma camping"diyip dans etti kızlara dönüp "mallar su ego yığının yanında beni rezil ettiniz ya lan Allah tepenizden baksın "demem ile yağız "İlayda güzel börek mi yapıyor?"diyince İlayda yeni fark etmiş gibi utanıp başını önüne eğdi ben direk yağız'a "İlayda bir börek yapar of tabi benim yaprak sarmam kadar olamaz çünkü ben efsane sarma yaparım yarın öğlen gibi hallederiz sabahtanda pişiririz hadi acıdım sizede biraz yaparız "demem ile yağız hemen "börek varsa dolma olmasa bile olabilir " demesiyle İlayda bir an mutlu oldu rüzgar ise şaşkın bir şekilde bana baktı ." Sen dolma sarabiliyor musun?"diye hayretler içinde konuştu ben başımı salladım ve "Karadeniz kızıyla konuştuğunun farkında mısın? Dedim. Bana baktı ve "o dolmayı yiyecek kişiye acıyorum zavallı zehirlenmese bari "diyince "görürsün sen rüzgar bey benim dolmalarım dillere destan olur hatta biz ikimiz bir börek yaparız hıhııı o hoooooo ofofof mis mis bizim böreklerimiz"dedim ama harbiden de canım börek çekti
(İlayda umarım mesajı almışsın dır)
Yağız ise " o zaman marifetlerinizi yarın bizede gösterin biz karar verelim " demesiyle "tamam lan gör bakalım kim güzel yemek yapıyor" demem ile İlayda "knk sakin hadi gidelim yarın yapar gösteririz hem mert abi bizi bekliyor hatırlatırım" demesiyle başımı salladım ve yürümeye devam ettik . Eve geldiğimizde klasik abi uyarıları vesayre vesayre falan en sonunda kızlarla tek kalınca yarın için dolma sarıp börek yapalım dedik ben dolma İlayda ise börek yapıyor du derin ise yarın içmemiz için limonata yapıcakti hepimiz mutfakta başımıda çember birseyle uğraştık en sonunda bitince yarın için İlayda börekleri buzluğa ben ve derin ise dolma ve limonataları dolaba koyduk yarın sadece öğlen gelince pişirmek ve derinin kek yapması kaldı.

okuldaki serseriWhere stories live. Discover now