Capitol 6

15.2K 597 57
                                    

Sofia

Ca un robot mă îndrept spre camera mea și închid ușa în spatele meu fără să mai mă uit în urmă. Fără să mai îl privesc, fără să îl întreb dacă glumeste, pentru că am avut o secundă în care am crezut că e o glumă proastă spusă doar ca să mă țină la distanță.

Dar știam că e serios. Că nu ar fi fost frumos să fie glumă, dar asta era realitatea. Ăsta este el. Control. Exact acel ceva de care eu am fugit toata viața și am încercat să îl stăpânesc fără să mai răspund în fața cuiva. Am fugit de cei care au vrut să îmi dea ordine și acum să fiu cu un bărbat care vrea același lucru? Nu, mulțumesc. Nu aș putea. Am simțit că mă sufoc numai când mi-a spus și am avut în fața ochilor imaginea respectivă. Cu mine în acea postură. Nu. Nu aș putea așa ceva. Nu vreau. Nu am să mai mă las controlată de nimeni în nicio ipostază.

Nu sunt în stare să discut cu nimeni povestea asta și evit să vorbesc cu fetele chiar și despre afaceri, pentru că mă cunosc destul de bine și și-ar da seama din vocea mea că ceva nu este în ordine.

Sunt dezamăgită și nu îmi pot scoate din cap cuvintele lui.

Chiar îmi plăcea de el și s-a dovedit a fi cu totul și cu totul altceva. Așa ca încerc să nu mă gandesc la el, chiar dacă prezența lui îmi reamintește constant discuția de dimineață.

Oh, Doamne... O să fie greu.

Pentru prima dată în sedintă sunt un pic rea cu ceilalți. Nu am dispoziția să mai trec cu vederea nimic și în conferință avem o discuție și cu echipa din Tokyo care au parte din nou de replici tăioase. De data asta știu că atitudinea mea, oricât de dură este față de ei, va avea efect și nu va mai trebui să iau alte măsuri. Se mobilizează imediat și până seara toate problemele sunt rezolvate.

Evit să mănânc împreună cu Nicholas, chiar dacă nici el nu deschide subiectul. Îmi fac un sandwich pe o farfurie și mănânc în sufragerie lângă laptop.

Este o tensiune în aer care mă face să o simt în toți porii, în tot aerul pe care îl respir în preajma lui. Și aerul este plin de parfumul lui amețitor, de mișcările lui masculine, de atitudinea încrezătoare pe care o emite.

Mintea mea este drogată de toate aceste senzații și încă de dimineață de când mi-a spus preferințele lui, mă regasec continuu întrebându-mă cum ar fi o partidă de sex cu el. În condițiile lui. Oricât de mult resping ideea, cu atât de mult mă simt mai atrasă de el. Dar în condițiile mele.

Încerc să adorm mai devreme, pentru că ziua următoare mai am o videoconferință și trebuie să arăt impecabil. Știu că trebuie să alung gândurile legate de Nicholas, dar nu prea reușesc. Pe la 2 noaptea încă bântuiam pe la bucătărie după un pahar cu apă.

Mă trezesc mai exitată ca în toate zilele precedente, după un vis erotic pe care îl am spre dimineață, în care eu îi spuneam lui Nicholas unde să mă sărute și părea că eu conduceam tot acel joc erotic pe care îl aveam.

Frustrarea o resimt în tot corpul, dar sunt atât de nervoasă pe corpul meu care îl dorește tot mai tare, încât nici nu vreau să mă masturbez și mă ridic brusc din pas, îndreptându-mă spre baie.

O oră mai târziu ies din dormitor îmbrăcată într-o pereche de blugi, decisă să dau o fugă până la Starbucks să îmi iau o cafea mare, care să mă ajute să trec și peste ziua de azi, și în primul rând să mă scape de pungile de sub ochi până la prânz când am videoconferința.

Dar spre suprinderea mea, pe măsuța din living cafeaua mult dorită deja mă așteaptă.

Nicholas se ridică îmediat de pe canapeau, lăsând ziarul pe masă.

Lady S și bodyguardul [+18]  (I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum