Scisaac

1K 57 18
                                    

Tento příběh je na ship Scisaac ze seriálu Teen Wolf. Scotta unesli lidi Gerarda Argenta. Nikdo neví kde je a nejsou žádné stopy. Derek a jejich parta jsou zoufalí a hledají ho. Hledají ho už tři týdny a nikde nic, žádná stopa, žádný pach, prostě nic. Ale nevzdávají se. Nikdy se nevzdají, zvlášť jeden jediný člověk nebo lépe řečeno vlkodlak, který je do Scotta bezhlavě zamilovaný, aniž by to sám věděl.

Postavy:

Scott McCall

Isaac Lahey

Gerard Argent

Derek Hale

Stiles Stilinski

Alison Argent

Lydia Martinová

Jackson Whittemore

Ethan

Aiden

Malia Tate

***************************************

V Derekově domě

„Musíme ho najít," ozval se naštvaný hlas Isaaca Laheyho.

„Hledali jsme snad všude! Nikde nejsou žádné stopy, nevíme kde je, nevíme jestli je ještě vůbec naživu, nevíme kurva nic!!!" začal řvát naštvaně Derek na Isaaca.

„Uklidněte se, křik a stres ničemu nepomůžou," ozval se hlasitý hlas Lydie.

„Alison, už jsi něco zjistila od svého otce?" zeptala se Lydie a podívala se na Alison.

„Ne. Otec nic neví, jako by se po Gerardovi slehla zem. Nemůžu uvěřit, že jsem s někým takovým příbuzná."

„Jo, já taky ze začátku nemohl uvěřit, že máš zabijáckýho taťíka, který chtěl několikrát zabít Scotta a to jste spolu chodili," ozval se Stiles od počítače, na kterém zrovna něco hledal a Alison se na něho zaškaredila.

„Musíme něco dělat, nemůžeme jen tak sedět s rukami v klíně," řekl Isaac smutným hlasem. Každý, Scottův únos nesl špatně, byl koneckonců něco jako lepidlo, které jejich partu drželo pohromadě, ale nejhůř to nesl Isaac. Byl do Scotta zamilovaný, ikdyž si to nechtěl přiznat, avšak lidé okolo to viděli. Viděli to, co on ne. Všechny ty intenzivní pohledy, vtipy kterým často rozuměli jen oni dva, prostě všechno.

„Budeme něco dělat, ale nejdřív počkáme, až se Jackson s Ethanem vrátí. Poslal jsem je na okraj lesa, kde kdysi začínala stará železnice, je to to poslední místo, kde by mohly být alespoň nějaké stopy."

„Myslím, že ti se jen tak rychle nevrátí," prohlásil Stiles a pokračoval „,však je znáte, nevydrží 5 vteřin aniž by se na sebe nevrhli, jsou to vážně jenom nadržená prasata."

„To ty s Derekem taky," konstatovala Lydie klidným hlasem a Stiles zčervenal, ne však studem, ale vztekem.

„My NEJSME nadržená prasata!"

"Hmm tak schválně.....Dereku, kdy naposledy jsi spal se Stilesem?!" Derek mlčel a Lydie pokračovala. "Dneska ráno, slyšela jsem vás a to jsem tady chtěla jenom jeden jediný den přespat!!! Takže ano Stilesi, jsi jen nadržené prase nebo bych měla říct člověk, který zoufale touží po sexuálním aktu." Jenomže to by Stiles nebyl Stilesem, kdyby neměl poslední slovo, už otevíral pusu, že něco sarkastického odsekne, když v tom se přiřítil Ethan s Jacksonem.

"Rychle, našli jsme stopy." Odpověděl zadýchaně Ethan.

Isaac na nic nečekal a vyřítil se z domu jak nejrychleji mohl. Za sebou slyšel hlasy a sprosté nadávky, ale nevěnoval jim pozornost, jediné na co se soustředil, bylo najít Scotta a zachránit ho. Jakmile doběhl na místo, začal hledat stopy. Zapojil všechny své smysly. Vnímal. Až najednou ucítil starý, zaschlý železitý pach krve. Krev byla stará nanejvýš týden. Snažil se vnímat další věci a hledat další stopy, to už se ale k němu přiřítila celá jejich parta.

Scisaac ✓Where stories live. Discover now