70. ,,Jurnalul de Observare a lui G-Dragon"

25 6 0
                                    

„Jurnalul de Observare a lui G-Dragon din Big Bang schimbă perspectiva internauților asupra controversei sale de tratament preferențial.

Pe 25 iunie, în care acuză membrul Big Bang că a primit tratament preferențial necorespunzător în spitalul militar. YG Entertainment și Ministerul Apărării și au explicat că unui soldat i se poate oferiti o cameră de 1 persoană în situațiile necesare. YG a subliniat, de asemenea, că

În ciuda negării, internauții au continuat să-l critice pe G-Dragon pentru executarea necorespunzătoare a serviciului său obligatoriu. Cu toate acestea, perspectivele negative sunt acum schimbate după ce un ,,Jurnalul de Observare a lui G-Dragon" a ieșit la iveală pe internet. ,,Jurnalul de Observare a lui G-Dragon" se presupune că a fost scris de un soldat în spitalul unde a fost internat G-Dragon. Soldatul a făcut jurnalul pentru prietena lui. Descrierea jurnalului este: ,,Am crezut că ești curioasă, așa că voi împărtăși ceea ce am observat cu tine. Te iubesc."

Jurnalul afișează informații detaliate despre G-Dragon, cum ar fi locurile alunițelor, tatuaje, obiceiuri, medicamente pe care le ia și multe altele. Prietena a împărtășit jurnalul pe social media, iar postul s-a răspândit rapid online.

Văzând cum a fost încălcată viața privată a lui G-Dragon, internauții au comentat cu stupoare: „Nebun! Soldatul să fie arestat. E nebun!", „Imaginați-vă pe cineva care vă observă și scrie note și după le trimite peste tot ... îmi este frică", „Dacă el a primit o cameră de 1 persoană pentru un astfel de motiv, atunci înțeleg", „Acum înțeleg de ce celebritățile obțin uneori tratament preferențial."

Păi bine, bre, acum două știri în urmă erați duri și îl criticați, spunând că e favorizat și cum de se întâmplă asta, nu s-a mai auzit de asta și etc. Poftim, uite acum adevărul. Unii chiar sunt nebuni - da nebuni de legat. 

 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Zona K-popUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum