LAST

71 12 13
                                    

Evet Sowjin kitabına final yazdıktan sonra sıra bu kitaptaydı. Bu kitabı da yazmaya başlayalı daha bir yıl olmadı ama anca 8 mi 9 bölüm yayımlayabildim. Bunun için özür dilerim ama LGS mağduru idim. Ve artık kitaba final vermenin zamanı gelmişti ki serinin diğer kitaplarını da yazabileyim. Umarım bölüm hoşunuza gider iyi okumalar.

Eunha'nın bana anlattığını düşündükçe moralim bozuluyordu. Jimin'e aşık oldu diye çok korkuyordum. 2 gündür üzüntüden hiç bir şey düşünemiyordum evde olduğum zamanlar odamdan dışarı hiç çıkmıyordum. Eunha odama geldiğinde onu kovuyordum. Kapım yine açılınca kapıya bakmadan "Git buradan Eunha yalnız kalmak istiyorum." Dedim adım sesleri iyice yaklaşırken "Yuju ben, Eunha senin için baya endişelenmiş belki benimle konuşursun diye bana söyledi." Dediğinde Yuju'ya döndüm. Ona anlatmam iyi olurdu. Her şeyi ona anlattığımda bana sen nasıl bir malsın der gibi bakıyordu. "Aptal, Eunha Jımın'den nefret ediyor. Hatta telefonda Jimin'i getirme ha diye azarladı beni." Biraz düşündükten sonra "Bence seni seviyor, senin için endişeleniyor ve sana bakarken gözlerinin içi parlıyor." Dediğinde içim az da olsa umutla doldu. "Sağ ol Yuju iyi ki varsın." Deyip yataktan aniden zıpladım. "Nereye?" Deyince dönüp yandan bir gülüş attım. "Eunha'ya duygularımı itiraf edeceğim." Deyip koşa koşa aşağı kata indim onu çok özlemiştim. Düşünceli bir şekilde koltuğa oturup başını eğmişti. Hemen yanına gittim kafasını kaldırıp beni görünce şaşırdı. Onu ellerinden tutup ayağa kaldırdım. "O gün bana anlattığın şeyleri kim için hissediyorsun?" Dediğimde anlamsızca bana baktı. "Umarım benim için hissediyorsundur çünkü aynılarını bende sana hissediyorum." Dediğimde ilk bir afalladığı suratından belli oluyordu. Bir kaç saniye sonra kendine geldiğinde kocaman gülümsedi. "Evet tüm hissettiğim şeyler sana karşı." Dediğinde mutluluktan dudaklarına bir öpücük kondururken Yuju arkadan söylendi. "Iy şimdi neden çok iğrenç dediğini anladım Jungkook."

Evet son bölümümüzün de sonuna geldik bu zamana kadar destek veren herkese çok teşekkürler. Kitap bitmiş olabilir ama ara sıra özel bölümler gelecek kendinize iyi bakın diğer kitaplarıma da beklerim.

Diğer kitaplarıma da şans verin👍



FAIRY//EUNKOOK✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin