FEELİNGS

120 12 9
                                    

Merhaba! Uzun sürenin ardından yeni bölümle karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz. Yazım yanlışlarım varsa özür dilerim. İyi okumalar!

Karşımda ki koltukta kafasını eğmiş Eunha'ya bakıyordum. Benden istediği şeyi anlamamıştım ve anlatmasını istemiştim ama o anlatmak yerine kafasını eğmiş yere bakıyordu. "E hadi Eunha anlat da bileyim neler olduğunu." derin bir nefes alıp verdikten sonra konuşmaya başladı. "Dünya da ki her insana 1 tane peri düşer ve bu periler onların hayatlarının en zor anında gelirler." biraz durduktan sonra ağzını açıp kapattıktan sonra konuşmaya başladı. "Hayatlarını güzelleştirdikten sonra perilerin hayatlarına son verilir. Çünkü insanlarının artık onlara sonsuza kadar ihtiyacı olmayacakları için biz periler ölürüz." diye cümlesini tamamladıktan sonra şaşkınlıkla ona baktım. Nedense onun ölmesini istemiyordum. Aslında böyle bir durumda bencilliğimi konuşturup hayır demem lazımdı ama onun ölmesini istemediğim için istemsizce "Pekala ne zaman istersen o zaman." diyerek küçük bir şekilde gülümsedim. Ne yaptığımı hala çözmesem de kalbim ve beynim bana aynı şeyi kızın isteğini kabul et diyorlardı. Kocaman gözleri mutlulukla parladıktan sonra heyecanla bana sarıldı "Teşekkür ederim! Teşekkür ederim!" diyerek bana sarılmaya devam ederken kalbim maraton koşmuş gibi çok hızlı atıyordu. Aniden böyle sarıldığı için korktum başka bir açıklaması olamaz gibi düşünmek istiyordum. Ama gerçek düşündüğüm doğruysa eğer ben bitmiştim.

Bir bölümün daha sonuna geldik umarım hoşunuza gitmiştir. Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen bir sonraki bölümde görüşürüz.

Diğer kitaplarıma da şans verin👍


FAIRY//EUNKOOK✔Where stories live. Discover now