13.

3.2K 163 31
                                    

,,Budíček." vzbudí mě ráno Louisův křik a jeho bouchání lahvemi o sebe. Já ho zabiju.

,,Tomlinsone, drž hubu nebo ti ty falšky narvu do chřtánu." křiknu na něj napruženě. Já fakt nesnáším, když mě někdo budí.

,,Jejda, tady je někdo napruženej." křikne nazpět a opět začne mlátit flaškami o sebe. S Char si vyměníme vražedné pohled.

,,Sam má pravdu, buď sticha." slyším křik z vedlejšího stanu.

,,Nojo Nialle,ty aby jsi nedržel s ní" odpoví mu Louis, ale poté už naštěstí stichne. Se zamručením se tedy převleču do černého teplákového overalu a poté tedy vylezeme ven. Kluci vypadají stejně rozmrzele jako my dvě, tedy samozřejmě až na Louise. 

,,Teda vy se všichni tváříte. Vždyť už je skoro jedenáct. Spali jste dlouho. A za chvíli musíme jet, večer mám rande s El." usměje se.

,,Ono ne, že by jsme spali krátkou dobu,ale znám rozhodně příjemnější způsoby buzení než bouchání plastovejma flaškama o sebe a křik." protočím očima a z termosky upiju kafe. 

,,Nojo tak se omlouvám, ale já už se fakt na tu El těším, protože jsme se spolu dlouho neviděli a nevěděl jsem jak jinak vás vzbudit." smutně se na nás usměje. 

,,To je v pohodě kámo. Sbalíme se a vyrazíme ať to stihneme. Nasnídáme se cestou" usměje se Harry a my všichni souhlasíme. Přeci jenom od centra New Yorku jsme celkem daleko, dost daleko. 

,,Sam tak co myslíš ?" objeví se u mě v pokoji Char oblečená v červeném svetříku, černé sukni s motivem květin, černých silonkách a bordových kotníčkových converskách. 

,,Vypadá dobře." usměju se nadšeně a halvně upřímně.

,,Myslíš, že se v tom budu Harrymu líbit ? to víš je to naše první rande, chci na něj zapůsobit." nejistě se zkoukne v zrcadle.

,,Prosímtě ten by z tebe byl hotovej i kdyby jsi na sobě měla pytel od brambor, ale neboj opravdu vypadáš skvěle." povzbudivě se na ní usměju.

,,Snad. A co vy vůbec s Niallem ? Moc jste se spolu cestou domů nebavili." sedne si vedle mě.

,,No já nevím, vždyt jsem ti říkala jak to bylo včera, jak jsem utekla jako zbabělec." povzdechnu si.

,,Nejsi zbabělá, jen máš strach jenže to je normální, obzvlášt když ti na někom opravdu tak moc záleží." 

,,Asi máš pravdu,ale to teď neřeš. Ty si prostě teď užij rande s Harrym a nedělejte žádný blbosti. Jo a kdyby jsi si ho chtěla vzít sem tak mi napiš at si dám sluchátka do uší." uchechtnu se.

,,Ty jsi blbá. No tak já jdu, pa." uchechtne se, obejme mě a poté opustí byt. já si pustím film u sebe v pokoji a zbytek soboty zkrátka jen relaxuji. 

Pondělí

,,Tell me you believe in love. Its not an illusion...." vzbudí mě ráno písnička. Ano už jsem si nastavila písničku kluků jako budík a co jako ? Fakt se mi jejich hudba začala hodně líbit. Mimochodem tohle je písnička, kterou kluci teprve včera nahráli,ale mně se tak zalíbila, že mi jí Ni večer poslal a já si jí dala na budík.Budík tedy vypnu a vylezu z postele. Obleču si červené džíny, šedé tričko a černou koženou bundičku se cvočky. V koupelně vykonám ranní hygienu a poté se jdu nasnídat.Vytáhnu si telefon a zkouknu zprávy,které mi opět přišly od mých kamarádů nebo zkrátka lidí co mě znají. 

Ty chodíš s Niallem Horanem ?

Páni ty znáš One Direction a chodíš s Niallem ?

A vlastně všechny zprávy tohohle typu. Ty už mi chodí od včera jelikož se naše fotky od novinářů kdy jsme vycházeli minule z restaurace objevili na netu. Už mě to celkem štve. No tak znám Nialla no a co ? Na internetu se samozřejmě všude píše, že jsem Niallova bůhví co a bla bla bla. S povzdechnutím tedy mobil opět zamknu a poté příjde Char která je na tom stejně jako já, akorát není přesně spojována s určitým členem, i když ona opravdu s Harry je kdežto já tím,že jsem nastupovala jako jediná k Niallovi do auta, tak.......jsem. Kdyby jen věděli co jsme spolu mi dva prožili. Spolu se tedy nasnídáme a vyrazíme do školy. 

,,Sam, ehm mohl bych s tebou mluvit ?" příjde zamnou asi o čtvrté přestávce Oliver. S Char si vyměním nechápavý poheld,ale samozřejmě přikývnu a popojdu s Oliverem kousek stranou. 

,,Víš tak mě napadlo. Co děláš dneska ?" zeptá se.

,,No...nic asi." pokrčím rameny.

,,A nechtěla by jsi jít třeba na večeři ? Nemusí to být ani rande, prostě jen přátelská schůzka jak jen chceš. " usměje se na mě. To vlastně není špatnej nápad. Dlouho jsem nikde nebyla a třeba bych konečně zase dostala Nialla z hlavy tak jak bych to opravdu potřebovala.

,,Jo, proč ne. Půjdu ráda." usměju se.

,,Tak super. Tak já tě vyzvednu třeba v šest ?" navrhne

,,Tak dobře budu se těšit." přikývnu opět s úsměvem.

No, tak teď asi Olivera nemáte rádi vůbec :D Prosím o voltes a komentiky Niki <3

Q: Těšíte se na prázdniny ?
A: upřímně ani ne, jelikož jsem v devitce a budu tak opouštět tu nejlepší školu, se super učiteli a skvělou třídou:(









Old New Girl (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat