1.Bölüm (Dilsiz)

363 15 4
                                    

16.00 14.04.2020

Onun vücudunu saran karanlık bir zindan. çocukluğundan beridir hiç dışarı çıkmayan duygusuz ve insan bedeni hiç hissetmemiş dilsiz kız. kaybedecek hiçbir şeyi yok. sadece tek dileği buradan kaçıp kurtulmaktı, bebekliğinden beri bir çok deney gören dilsiz hepsinden de başarılı olmuştu. Vücuduna takılan robot eller , robot ayaklar ve hislerine göre takılan çeşit çeşit keskin renkli gözler.. Ve onun için verilen tehlikeli görevler...

Dilsiz mahzen'in de yatağına uzanmış ve o keskin gözleri yarık açık bir şekilde sağ ayağını yatağa hafif hafif vurarak kaset çalarıyla yılların Amerikan şarkısı olan Fooled Around  And Fell In Love dinliyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dilsiz mahzen'in de yatağına uzanmış ve o keskin gözleri yarık açık bir şekilde sağ ayağını yatağa hafif hafif vurarak kaset çalarıyla yılların Amerikan şarkısı olan Fooled Around And Fell In Love dinliyordu. yaşama sebebi ve umudu bu kasetti...

Yerde ki titreşimleri hissettiğin de sakin bir şekilde kaset çalarını kapatıp yastığının altına koydu ve yatakta oturur hale gelip beklemeye başladı.

Burada bütün denekler dilsizi tanırdı. Deneklerle hiç bir arada olmaz ruhsuz bir şekilde etrafa bakınırdı, zaten Deneklerde dilsiz'le uğraşmayı hiç sevmezlerdi. Çünkü ondan korkuyor ve çekiniyorlardı. Dilsiz de sevdikleri özllik ise o keskin bakışlardı. Ve Dilsiz ne isterse o olurdu.

İki gardiyan asker koridordan yürüyüp geçerek Dilsizin zinda'nın önünde durdukların da sağ tarafta ki esmer olan konuştu.

"Başkan Mary sizi çağırıyor" dedi. Dilsiz Mary'nin görev vereceğini biliyordu. ve kaçama fırsatı bu görevdi. zindandan çıkıp o uzun koridordan geçtiklerinde olduğu yerde durdu. askerlerde onunla birlikte durduğun da bir şey yapacağını anlamışlardı bir adım geri çekilerek ne olacağını beklemeye başladılar eğer o askerlerde işin içine girerlerse sağ çıkmaya bilirlerdi. Dilsizi sinirlendiren konuşma ise son olanıydı.

"sonun da geri gelmeyecek"

"ya geri dönerse"

"başkanın yanına gidiyorsa işi bitmiştir"

Denekler aralarında konuşurken bir sessizlik oldu.

"seni duydu ve öldürecek" dedi daha demin ki konuşan denekler yine bir sessizlik olduğun da ne olacağını beklediler.

Dilsiz sağ elini kaldırıp şıklattığın da koridoru çığlıklar doldurmuştu. beyinlerine girerek kan dolaşımlarını durduruyordu, ve bunun gibi pek çok şey...

Sağ tarafta ki esmer gardiyan sarı gardiyana dönerek konuştu.

"git bak şunlara, öldüler mi? yoksa başkan Mary kafamızı kopartır"

Sarı gardiyan koşarak zindanların kapısını açarak içeri girdiğin de bir yandan da konuştu.

"yaşıyorlar! sadece bayılmışlar"

Sarı gardiyan tekrar gelip yanların da durduğun da merdivenlere gelerek yürümeye başladılar. Dilsiz düşünce ekranından yazıyı yazıp oraya bıraktı.

REPUBLUQUE HAPİSHANESİWhere stories live. Discover now