Capitolul 38

8.7K 843 95
                                    

- Olivia, ce naiba faci?
- Bună tată, îți e foame?
- Olivia?!

Cu lingura încă în ciorbă, mă întorc spre tata. A rămas blocat în ușa de la bucătărie și se uită la mine urât. Încerc să-i zâmbesc, dar expresia încruntată nu i se schimbă.

- Ce ai pățit?
- Ce-am pățit eu? Poate ce ai pățit tu. Avem femei care să facă mâncare și curățenie, nu trebuie să te ocupi tu de asta, când o să înțelegi? De când ai venit din tabăra aia nenorocită, numai asta faci.

Și ce-i rau în asta? Nu-i înțeleg supărarea, serios.

- Tată...
- Olivia, lasă dracului lingura aia și dă-ți șorțul jos. Asta nu-s de tine. Du-te, aranjează-te și ieși într-un club ceva. Fă ce vrei tu, numai ieși din casă.

Mda, asta era problema? Mă întorc să amestec în tocăniță, fără să mă mai uit la el. Parcă mă trimisese în tabără ca să mă schimb, iar acum când am făcut-o, tot nu-i convine. Acum două luni se ruga de mine cu cerul și pământul să mă liniștesc și acum vrea să ies în cluburi. Bărbații, cine să-i înțeleagă?

- Olivia, cu tine vorbesc!
- Tată, nu mai țipa că nu-s surdă. Ce vrei de la mine?

Am început și eu să țip, dacă o face și el.

- Să nu te mai duci la piață ca ultima amărât și să nu mai stai toata ziua lângă cratiță. Ești tânără, du-te și distrează-te. Ieși în cluburi, la spa, ce știu eu? Cum făceai înainte. Acum zici că te-ai pocait.
- Și nu asta ai vrut?

Țipăm unul la celălalt de parca am fi dușmani, nu tată și fiică.

- Nu. Prefer să-ți văd chiloții prin ziare, decât cum cari sacoșe de la piață. Ce dracu' ți-a făcut Damon de ai devenit sălbatică așa? Antisocială.

La naiba, nu-i mai pomeni numele în fața mea. Zici că are o plăcere bolnavă, nu trece zi să nu-i repete numele de câteva ori.

Făcând tot ce făceam și acolo, mă simt cumva mai aproape de el. Aștept să mă strige în orice moment prin difuzoare și să-mi ceară cafea sau alte căcaturi. Mă simt acolo. Fac abstracție de luxul care mă înconjoară și mă transpun în bucătăria sărăcăcioasă de la cabană.

- În acest moment închei orice activitate. Te rog să uiți de mâncare și de curățenie. Slavă Domnului, nu ești nevoită să faci așa ceva.
- Tata, stop!

Îi pun mâna în fiept și-l fac cumva să tacă.

- Fac asta din plăcere. Curat am făcut doar în camera mea, pentru că așa mi se pare normal, iar mâncare îmi place să fac. Mă relaxez, înțelegi?
- Nu. Relaxează-te într-un alt mod, nu făcând treaba servitoarelor. Le dau bani grei pentru ceea ce tu faci din plăcere.

Doamne, dacă se întreba cineva cu cine semăn, iată răspunsul. Tata e arogant și are impresia că grosimea portofelului primează.

- Tată, nu banii sunt cei mai importanți în viață. M-ai trimis în tabără ca să mă schimb și exact asta am făcut. Nu mă mai atrag cluburile. În plus, m-am gândit mai bine și din toamnă o să merg la facultate. Până atunci vreau să mă angajez pe la tine pe undeva, dar nu în funcție de director, clar, că habar n-am să fac nimic.

Mă uit la el zâmbind și sper să-l îndulcesc cumva, dar nu-mi prea iese ghidușia.

- Hai să-ți dau să guști din tocăniță, să-mi spui dacă îi mai trebuie ceva.
- E buna așa, nu-i mai trebuie nimic.

Strâmbă din nas și iese din bucătărie bolborosind, fără să guste din mâncarea mea. Ee, asta e, nu-i bai. Tot ce am vrut a fost să-i închid cumva gura și se pare ca am reușit. Până mâine n-o să-mi mai spună nimic, deci pot să stau linistită.

Mă întorc la aragaz și gust eu din mâncare. Mda, e buna, poate îi mai trebuie puțină sare. El mânca sărat...

Lui Damon trebuie să-i duci de fiecare dată recipientul cu sare. Niciodată nu era de ajuns așa cum o făceam, eu sau alte fete. Mânca sărat. Și cred că încă mai mănâncă...

Îmi șterg o lacrimă răzleață și-mi propun să nu mă mai gândesc la el. E fericit. Acum când a scapat de mine, sigur poate să respire ușurat și să-și trăiască povestea de iubire împreună cu psihopata lui.

Eu nu mai contez. Iubirea mea a uitat-o din momentul în care m-a alungat. Poate nici nu a fost conștient de sentimentele mele. Am fost doar o alta prințesă care i-a băgat bani in cont.

N-are nevoie de iubirea mea.



Cam asta face Olivia in ultimul timp, ce a invatat😂😂😈 Spor la citit😘😘😘

Omul negru Vol. 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum