yarışmaaaaaaa

554 51 51
                                    

Hadi yarışma yapalım

Kuralları belirtiyorum sizde bana uyar diyorsanız yoruma katılıyorum diyorsunuz (yaş ve gruplamdırma istiyor musunuz yazıyorsunuz). Sonra çizim kitabınızda veya yeni bir kitap açıp resminizi paylaşıyorsunuz. Sonra beni etiketleyip bu bölüme yorum olarak paylaştım diye tekrar bana yazıyorsunuz. Resim atlamak istemiyorum. Emeğe yazık.

1) konumuz bir palyaço tasarlamak ama çoook korkunç bir palyaço olmalı. It filmini 1yıl kadar önce izledim ama etkisinden çıkamadım sanırım. Karalter derinlikleri olan bir korku filmi izlemek isterseniz yavsiye ederim. Ben size konu ararken instagramdan rastlaştık pennywise ile. Bende karakter tasarımı isteyenlerin hoşuna gideceğini düşündüm. Neticede herkesin karakteri olmak zorunda değil ve hayal gücü ile ilgili olmalıydı. (Pennywise'a çok benzememesini rica ediyorum.)

2) süremiz 1 ay olsun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2) süremiz 1 ay olsun. (17hazirandan 17temmuza kadar) Herhangi bir gün yapıp bana ulaştırabilirsiniz. Süreyi uzun tutuyorum çünkü teknik serbest. YağlıBoya yapmak isteyene de süre yetersiz olursa teknik neden serbest diye sorarlar adama.

3)teknik serbest. Bunu siz istediniz ben suluboya ve dijital çalışmaları yarıştırmak gibi bir şeyi çok mantıklı bukmadım ama bu sizin kararınız.

4) yarışma hibrit olacak yani iki kazananımız olacak. Hem oylama helde juri seçimi yapacağız juri olarak kardeşimi seçtim kardeşimin resim bilgisi benden iyidir teknik ve estetik açıdan doğru değerlendireceğine kuşkunuz olmasın. (Yaş gruplarına ayırırsak 4 kazanan olacak. Buna yetişemeyeceğim için grup olursa sadece juri olur.)

5) ödülümüz iki kazananımıza da alacak ve kendileri seçecek.
Hem reklamlarını kitabımda yapacağım.
Hem de (istek resim, istek eğitim bölümü, istek resim malzemesi tanıtımı gibi şeyler. Istedigi başka bir şey varsa da ona göre ayarlamaya çalışırım.) istediği bir ödül seçecek.

6) Herkes tek en fazla iki resim olsun dedi bende tamam öyle olsun diyorum.  1 veya 2 resimle katılım yapıyorsunuz. Benim için çok resim yapıp avantaj arttırmakta bir problem yok. Ama herkes haksızlık olur dedi nedenini anlamadım ama o zaman bari 2 resim olsun dedim.

7) yaş grubu olarak da katılacaklar katılacağını yazıp yaşınızı ve grup istiyor musunuz yazın.

Şimdiden herkese başarılar dilerim eğlenceli ve güzel bir yarışma olur inşallah. Umarım konuyu begenirsiniz. Benim bile katılasım geldi.😘😘 (juri için hayal gücü bu karışmada iyi çizmekten daha ön planda olacak bu yüzden katılırken seviyenizi çok düşünmeyin.)

Hadi resim ve katılımları bekliyorum.

16 Haziran 2018

ÇİZİMLERİM 2 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin