Anatomi Çalışmaları

895 97 43
                                    

Nabersiniz canlar. Bu aralar hiç figür çalışmadım ve diğer konularda biraz ilerlemişken bu konuda da aynı seviyeye gelmenin iyi olacağını düşündüm.

Şu an hocamla bu konuda hiçbir çalışmamız yok. Kışın bu konulara bakıcaz. Ben kendi imkanlarımla yaptım.  Açıkças başarmak benim için çok önemliydi çünkü eğitim aldığım için bende ders alsam bende yaparım gibi düşünceler oluyor. Bu beni üzüyor çünkü ben sadece bir senedir eğitim alıyorum ve bundan önceki, şu an ki çoğu çalışma, emek bana ait.

Şöyle de söylemek istiyorum Türkiye'deki bütün çocuklar matematik eğitimi görüyor ama matematik dehası değil. Siz çabalamadıktan sonra resim çizmeyi kafanıza kazıyamazlar.

Dert anlatırken gerildim yae. Resimlere geçelim.

Bu ilk çalışmam tek eksiği kafası biraz küçük olmuş ama silip değiştirmeye üşendim

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Bu ilk çalışmam tek eksiği kafası biraz küçük olmuş ama silip değiştirmeye üşendim.

(El  ve ayak anatomisini bilmediğim için öylesine bir şeyler karaladım

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

(El  ve ayak anatomisini bilmediğim için öylesine bir şeyler karaladım. Onlara da yakın zamanda el atıcam.)

Sonuç olarak internetten bulunan anatomi resimleri de çok iyi. Umarım beğenirsiniz.

22ağustos2017

Oy ve okuyucu sayısı çok düşük. Kitaba resim atma hevesim her geçen gün azalıyor. Burayı çok seviyorum. Umarım eski halimize döneriz.

ÇİZİMLERİM 2 Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ