Yine Yeniden

361 18 2
                                    

Murat nihayet şezlongtan kalktı. Nedense otele gitmek hiç içinden gelmiyordu o yüzden eşyalarını tekrardan şezlonga bıraktı ve sahilde yürümeye başladı. O anda olanları nedense unutamadığını fark etti. Sahi neden böyle bir olayı aklından çıkaramıyordu. Aniden keşke onu bir daha görebilsem dedi. Evet onu tekrar görecekti ama bu tekrardan sahilde olmayacaktı.

*** 

Hilmi cem uykudan uyandığında hemen üstünü giyindi ve sahile doğru yürümeye başladı. Uykusunda Murat'ı sahilde yürürken görmüştü o yüzden apar topar odadan çıktı. Sonra duraksadı ve sahile geldiğini fark etti. Uzakta birinin durduğunu gördü ona doğru yürürken birden gidip de ne yapacağını düşündü. Buraya kadar gelmişti evet ama niye ne diyecekti Murat'a.Bu düşüncelerle birlikte otelin yolunu tuttu.

***

Murat sahilde yürüdükten sonra otele gitmeye karar verdi. Tam otelin kapısına geldiğinde lobide Hilmi cem'i gördü. Evet gerçekten de oydu demek o da otelde kalıyordu. Murat nedense birden neşelendi.Odasına gitmek yerine lobiye doğru yürüdü. Hilmi cem'i görmemiş gibi yaparak onun üç koltuk sağına oturdu ve telefonuna bakmaya başladı evet artık sahilde yapamadığı o şeyi yapacaktı internete Hilmi cem İntepe yazdı ve çıkanları okumaya başladı.

***

Hilmi cem otele geri geldiğinde odasına gitmek istemedi ve lobiye oturdu. Canı sıkılmıştı telefonuna bakmaya başladı. Sonra aklına tekrardan Murat'ı araştırmak geldi ve sosyal medya kullanıyor mu diye düşünerek ınstagram arama motoruna Murat Ceylan yazdı. Tabi bunları yaparken Murat'la aynı ortamda olduğunu bilmiyordu.


*** 

İnternette Hilmi cem'le alakalı bilgileri okumaya başladı dansa ilgisinin olduğunu ve salsa da türkiye birincilikleri olduğunu fark etti. O yüzden onunla alakalı bir biyografi vardı. Hemen okumaya başladı Murat. 19 Mayıs'ta Muğla'da doğduğu ve birkaç filmde yer aldığı yazıyordu. Murat bu çocuğu nasıl oldu da televizyonda göremedim diye düşündü. Ardından o da ınstagrama girdi ve Hilmi cem'i araştırmaya devam etti. 

***

O sırada Hilmi de Murat'ın hesabında dolaşıyordu. Birkaç kere söylediği şarkılara denk geldi ve sesinin çok güzel olduğunu fark etti. Ayrıca sporla da ilgisi vardı. Hilmi bir an için takip isteği göndersem ne olur diye düşündü ve ekrana tıkladı. Evet takip isteği göndermişti işte. Ama o da ne  aynı anda ona da bir istek gelmişti. Kimden olduğuna baktığındaysa Hilmi cem küçük çaplı bir şok geçirdi ve ekrana bir daha baktı.Gerçekten de Murat'tan gelmişti.O bunları yaşarken Murat'ın hali de ondan farklı değildi Hilmi'ye bakakalmıştı. Hilmi bir anda yerinden kalkıp hızlı adımlarla yürümeye başladı ve o anda Murat'ı gördü bir anlık göze gelmeden sonra Hilmi cem hızını daha da arttırdı ve son anda asansöre yetişti. Arkasından bağıran Murat'ın sesini duymayarak oda katına kadar çıktı ve odasına girip kapıyı bir daha açmak istemezmiş gibi kapattı ve sırtını duvara yaslayarak oracıkta uyudu.

Sen ve Ben Eşittir HilmurHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin