Ik heb jullie hulp nodig!

10 1 0
                                    

Het is misschien al een tijdje geleden dat ik heb geschreven, sorry daarvoor ik ben zeer druk. Ik wil graag verder met dit verhaal maar ik zit in een klein dilemma.

Daarom richt ik mij naar jullie mijn lezers, ik ben een beetje dit verhaallijn beu, ik wil dat er meer actie inkomt. Ik zat namelijk te denken om een kleine sprong in de tijd te maken met Isabelle. Naar de zomer voor haar zesde jaar. Er zijn namelijk enkele dingen voor het einde van haar 5de jaar gebeurt. (Wat ik nog niet wil verklappen.)

Ik was aan het denken om een nieuw verhaal te starten met Isabelle terug in de hoofdrol met natuurlijk alle andere personages die jullie allemaal kennen met dit verhaal. Nu speelt het verhaal zich af in de duisteren tijden. Ik was van plan om in flash backs te vertellen wat er op het einde van het 5de jaar was gebeurt en het verdere verloop van het verhaal. Voor mij maakt dit het verhaal, persoonlijk vele intersanter.

Of vinden jullie toch dat ik dit 'boek' moet eindingen met de gebeurtenissen. Laat jullie mening horen! Want het is aan jullie waar in het aanvraag. Dus laat je mening achter in een reactie, dat zou mij heel helpen. Zodat ik weer snel verder kan schrijven over Isabelle haar avonturen.

Als laatste wil ik jullie nog bedanken, omdat jullie mijn verhaal zo massaal hebben gelezen! Dit betekend veel voor mij!

PippinToek x

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jun 13, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Fifth year on Hogwarts || Harry PotterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu