11

56 8 4
                                    

'HEWAAA KIJK HIER JE FOOD' schreeuw ik en gooi youssra dr zak eten naar haar hoofd. 'AMIRAA TFOEE JE HEBT MIJN ETEN GEWOON TERPLEKKE VERKRACHT' schreeuwt ze terwijl dr broodje half dood is. 'jammer voor je' zeg ik normaal.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'wollah Youssra hoe on je met haar leven?' vraagt Mounir. 'BECAUSEE SHE CANN' schreeuw ik. youssra lacht. 'ik weet niet maar deze chick is mijn helft geworden dus jah'. 'wollah me ik zou met haar 1 dag kunnen leven' zucht Mounir. 'ey ey check ik heb een mop wat zegt een schaap op Eid el adha?' zeg ik. 'WOLLAH MEEEEEEHH WHAHAHAHAHAH' mounir en youssra kijken me droog aan. 'wat was het niet grappig?' weer kijken ze me droog aan.

'ewa jullie hebben geen humor. mohim die ene boy via app is weer terug' ik gaf haar een blik van Amin el Tamarakt. ze begreep het en knikte. 'Amira let aub op jezelf' zuchte ze. na ervaring met het opgroeien van mij weet ze hoe ik langzamer hand ben. ik knik groet ze en loop naar buiten. ik voel een windvlaag langs me en meteen ben ik van humeur verwisseld. daar zag ik ze.

mijn 'ouders' de mensen die me met 'liefde' hebben opgevoed en uiteindelijk hun echte aard hebben laten zien. ik staar ze aan en na een minuut hebben ze me opgemerkt. mijn moeder kijkt me verdrietig aan en mijn vader vol met spijt. ik schud mijn hoofd en loop weg. ik hoor ze nog roepen en steek een middelvinger op. ze hebben mijn leven verpest. mijn dromen hebben ze gewoon verpest. ik weet nog hoe ik zei. 'mama later word ik advocaat en ga ik heel veel geld verdienen en krijg ik een bedrijf en ik ga 95% van het geld aan jullie geven' nu? wollah me ik zou ze 1% geven. sirt sirt kowed.

ik probeer het appje te traceren en kom uiteindelijk bij het adres aan. here we go. als het fout gaat heb ik voor het eerst bloed aan mijn handen. ik heb nog nooit eerder iemand vermoord alleen mishandeld. maar dan ook echte mishandelen. ik trap de deur open en zie onze beste vriend Amin. deze gast is gewoon aan het slapen. ik stuur snel een spraak memo naar Youssra. naar mijn gevoel ben ik nog dagen met hem bezig. 'ewa youssra ik kom over 2 dagen terug. ff wat afhandelen met onze beste vriend. als ik na 4dgen nog niet terug ben kom je me zoeken eerder niet. anders is het game over voor ons.' en verzend het. ik loop naar hem toe, zak door mijn knieen en wacht op hem totdat hij wakker word. na 5 minuten doet hij zijn ogen open. ik laat een grijns zien. dit gaat leuk worden.

hij kijkt me dood aan. 'wat doe je' vraagt hij slaperig. ik geef hem een klap. hij word ook mentaal wakker en kijkt me boos aan. 'wat doe je' vraagt hij kalm. nog een klap. 'WAT DOE JE' schreeuwt hij kwaad. en nog een platte hand. 'je vergeet baas' zeg ik grijnzend. 'wat moet je baas' dat laatste zegt hij sarcastisch. 'waarom bedreig je ons met de dood e flikker?' lach ik. 'tin3ashin' antwoord hij simpel. nog een klap. 'ik ga jouw nu echt vermoorden zonder genade.' sist hij kalm met zn ogen dicht. a yemma hij geeft mij hoofdpijn.

ik rol mijn ogen uit verveling. 'luister dan ik ben niet een van je one night stand boys dat je je ogen kan rollen' zegt hij geirriteerd. ik spreid mijn ogen. klaar nu is hij dood. ik zet mijn ring goed en geef hem zo een klap dat je die ringafdruk ziet op zijn wang en mijn handafdruk. hij spant zijn kaken opelkaar en wilt uithalen. 'dacht het niet flikker' lach ik en richt mijn pistool op hem. hij grijnst en pakt binnen een paar seconden mijn pistool af en richt het op mijn hoofd. 'nog laatste woorden?' vraagt hij. ik knik. 'ik hoop dat je verbrand in de hel' en daar gaat het eerste schot. ik schreeuw het uit van de pijn en zie mijn been bloeden. hij heeft op mijn been geschoten en niet door mijn kop. ik scheur de mouwen van mijn trui en druk het op de wond. hij begint te lachen. ik zie een vaas en gooi het naar zijn hoofd. 'wat lach je begin te helpen en pak een EHBO doos weld lhram' zeg ik vermoeid. hij schudt zijn hoofd. ik laat een zucht horen en probeer op te staan. en zoek een pincet. na 15 minuten heb ik een pincent gevonden zo'n flesje ontsmettingsalcohol en zijn witte t-shirts. dit word pay-back baby. hij kijkt me geintresseerd aan. 'madame heeft EHBO lessen gekregen?' ik negeer hem en ontsmet mijn wond. ik bijt op mijn kiezen om niet te schreeuwen. en scheur zijn Armani, polo en Nike shirts in reepjes als verband. 'madame heeft ook pay-back lessen genomen' antwoord ik grijnzend. zijn gezicht eh? goud waard.

ik wikkel de repen om mijn wond heen en loop met moeite naar de deur. 'mohim ik ga nog 1 bedreiging en Youssra komt ook' hij begint te lachen. 'ja toch want jullie zijn zo sterk' ik geef hem een woeste blik en wil weglopen. totdat ik iets op mijn gezicht voel. en toen zag ik alleen maar lichtpaars.

p.o.v Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bradda

ik kijk grijnzend naar Amira. ze is bewusteloos, deze gaat wat voelen. ik sleur haar vanaf haar haren naar de kelder en gooi haar op de grond. ik trek haar trui uit en verwissel het voor een hempje. en trek haar broek uit en verwissel die voor een korte broekje. ik leg acid ligia en citroenzuur klaar. ik loop naar boven en pak een glaasje water en loop weer naar beneden. ik bestudeer haar gezichtje. jammer dat ze ier onder moet lijden. ik zucht en gooi het water in haar gezicht waardoor ze meteen wakker wordt. ze schrikt en ziet mijn gezicht. ze kijkt naar beneden en ziet haar kleren. ze schrikt nog meer en wilt me een vuist geven. 'wat ga je me zomaar andere kleren aantrekken' schreeuwt ze woedend. terwijl ze mijn krullen probeert te pakken om er aan te trekken. 'laat mij gaan vieze flikker' haar ogen spugen letterlijk vuur. ik prober haar hoofd naar achter te drukken om haar kalm te houden als mijn hand verbrand wordt. 'blijf is zitten jongen' zeg ik geirriteerd ze luistert en ik leg mijn hand weer op haar voorhoofd. 3e graads verbranding. 'Amira volgens mij heb je koorts.' zeg ik. 'Kowed met je koorts ik voel zo levend als een vis op het droge' zegt ze sarcastisch. eerst begrijp ik niet waarom ze het sarcastisch zegt lmao een vis die leeft op het droge is al dood. dus ze vergaat van de pijn.

'geef gewoon paracetamol tering kip' sist Amira. wollah me ze krijgt nu. ik geef haar nog een middelvinger en loop weg.

zoo dat was lang geleden eerlijk gezegd is dit heel erg goed voor me om te schrijven mijn leven is toch saaaaiii na school. vergeet niet dat sterretje in te kleuren

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Living The Hope Full LiveWhere stories live. Discover now