hoofdstuk 2

144 25 13
                                    

Mijn ouders wil ik nooit meer zien waarom? door dit;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~flashback~

AMIRA WAT IS DIT!! schreeuwde mijn vader. Het was 3 weken na mijn 17e verjaardag mocht je je afvrage hoe oud ik hier was.

Ik weet niet beba? wat is er? vroeg ik

mijn moeder kwam ook tussen ons pakte de telefoon die mijn vader in zijn hand had. D'r stond gwn een tering foto van toen een jongen mij opving omdat ik bijna op de rails viel (we waren op t station toen) diegene die dit had bewerkt had het zo gedaan dat het leek dat we zaten te knuffelen... mijn ouders zijn best wel streng qua dit. ik mag geen relatie. ook geen contact met jongens.

Mn vader sloeg me en bleef me uitschelden voor hoer en slet. Mijn moeder ook.... uiteindelijk Pakte ik mijn koffer en liep het huis uit en mijn vader schreeuwde nog 'IK WIL JE HIER NOOIT MEER ZIEN OOKAL EEN BRIEF TA KOWED GHANEG' en mijn moeder zij keek me aan met een blij gezicht Ik begreep t niet meer. Ik bedoel zij heft 9 maanden mij gedragen. zij heet mij die zogenaamde liefde gegeven die niks meer voorstelde... k rende weg en zag een meisje huilend wegrennen. Ik liep naar dr toe en gaf dr gwn random een knuffel.Ze keekmeblij aan en we zochten een plekje om te zitten en te praten ik vertelde mijn verhaal zij de hare:

Youssra had blijkbaar ooit een relatie en diegene had het uitgemaakt en begon foto's naar haar ouders te sturen wat nooit aanwam aangezien haar ouders zijn overleden... toen stuurde hij ze naar haar broers en haar broers maakte haar natuurlijk ook als hoer en slet en goedkope dingen. We besloten om het verleden achter ons te laten en begonnen over de toekomst inshallah..

~einde flashback~

Nou Nu je het verleden van ons weet ben ik blij dat we niet zijn blijven haken aan het verleden we handelen nu in drugs eerlijk is eerlijk is wel een fijn gevoel om iedereen gwn bang en gek te maken wehebben zelfs een eigen drugs bedrijf waar popo natuurlijk niks van weet

OLAA MAMI'S MOHIM IK HOOP DAT JULLIE DIT EEN BEST WEL LEUK DEEL VONDEN ALS JULLUE WLLEN KAN K GWN JULLIE IDEEËN GEBRUIKEN EN METEEN EEN SO GEVEN SEE YA

Living The Hope Full LiveWhere stories live. Discover now