deel 9

50 6 1
                                    

P.o.v youssra

Ik hoorde stemmen. Eentje kwam me ech bekend voor. WACHT NEE DAT IS HEM NIET. Jawel anders was ie hier niet lmohim. Dat is- 'hallo mevrouw ik weet dat u mij niet hoort maar we gaan u lekker bloed toedienen' ene verpleegster ofso denk ik.

WACHT WAT BLOED WESH DENK JE IK BEN VAMPIER OFSO. Tuurlijk hoort ze me niet. Maar alsnog weer verbreekt ze me gedachtes. Layn3el shitan. 

Ik ga dood ik heb honger ik heb zin in kip van KFC of hfc boeit niet. Ik heb honger. H O N G E R.! A SAH.

Ik voelde wat in me lichaam en blijkbaar was dat die bloed die ze had toegediend. T voelt zo vies alsof ik de helft ben van iemand anders.

Ze ging weg dat hoorde ik aan dr voetstappwn.

Ik ging verder Met denken en begon weer aan het begin.

O ja dat was mounir die gast. Mounir was mijn best friend mijn bro. voor dat ik Amira kende. wij waren net tom en jerry. (HAHA BEN&JERRY #droge grappen)

maar ik had bijna 8 jaar geen contact meer met hem. en dat deed pijn. als Amira weet dat er een jongen langs is gekomen slaat ze mij en Mounir in onze graf. zonder afscheid ofs.

haha weet ze al. bereid je begrafenis maar voor.

Kifesh hij komt eigenlijk.? WAJAW IK BEN GELIEFD BIJ MENSEN!!

Wanneer wordt ik eigenlijk wakker man. ik ga het proberen. ik ben geen superwoman maar superYoussra. ok go girl denk aan die kip als je je ogen open doet krijg je kip van Amira en Mounir. doe open hoer. ok bijna. OMG IK ZIE LICHT A SAH LICHHTTT. ik zie wahd verpleegster aan t trippen en ze haalt de dokter erbij.

p.o.v Amira

Ik krijg n belletje van onbekend en ik geef die kill n blik zovan- houd je bek en beter geef je geen ene geluid anders klap ik je moer- hij gaf mij zo'n blik van- wollah wacht maar als ik ben opgestaan je gaat ze krijgen- ik rolde mn ogen en nam snel op

'UH oke ja ja isgoed' ik pinkte n traantje weg. deed ik expres zodat die boy dacht dat Youssra het niet heeft gehaald 'dankuwel bewaar het lijk goed ja ik kom het zo halen.' HAHAHAH miskin hij ging bijna huilen. ik hing snel op en begon nep te huilen. 'YOUSSRA WAAROM HUHUHUHU WAAROM BEN JE DOOD JE HAD ME BELOOFD WHHHHAAAAAAA' die jongen miskien hij rende snel naar youssra de kamer. ik rende achter hem aan helemaal lachend.

we kwamn daar aan en zagen youssra te slapen.

ok ik ga hem echt laten schrikken. ik en youssra hebben zo'n kneepje zovan doe mee. dus ik gebruikte die nu. ik begon te huilen en zij deed alsof ze dood was. HAHAHHA hij ging echt bijna huilen totdat youssra stikte van het lachen. 'HAHAHAHAHHA MOUNIR JE GEZICHT WAHAHAHAHHAHAHA' ze knorde als n varken 'wollah youssra zij irriteerd me zwaar ze klapt me 2000x en i heb haar maar 1x geklapt waar komt zij vandaan?' zei hij fluisterend. maar ik zit naast hem dus ik schreeuw 'VAN DE STRATEN E MATTIE MOB FUCK DIE BOYS' 'en waarvoor staat Mob denk je?' zegt hij droog'MEKLA OVER BOYS' 'ok stop maar Amira' zegt youssra droog.

'EYH YOUSSRA JE VERTELT ME NIET DAT JE LOVER HEBT EN DAT JE VRIENDJE HEBT MAG NIET HE HARAAAMMMM!!!' schreeuw ik in dr oor.

'oef Amira aub ga Hfc halen met Mounir en dan vertel ik ok?' vraagt ze met puppyogen

ik en die gast die blijkbaar mounir heet kijken elkaar aan en geven blikken van- bish ya crazy??!!

'aub ik ga doodd van de honger' smeekt ze

'oef oke 'zucht Mounir

Living The Hope Full LiveWhere stories live. Discover now