Kapitel 4

10 0 0
                                    

Jeg vågner op, efter jeg faktisk har sovet utroligt godt. Jeg skal starte på min nye skole i dag, men er faktisk ikke så nervøs. Har altid bare være sådan en, der tager tingene lidt som de kommer. Og er ikke sådan en der stræber efter at få venner, men det har nu aldrig rigtig været et problem for mig. Jeg vender mig om på siden, men jeg var lidt tættere på kanten end jeg troede, så jeg falder direkte ned på gulvet. Jeg laver en eller anden hvalros lyd, og tager mig på mit haleben, da jeg godt kan mærke, at jeg landede lidt forkert. Jeg kravler over til mit walk in closet, og ved hjælp af håndtagene på nogle af skufferne få jeg rejst mig op, så jeg kan finde noget tøj. Jeg kigger lidt rundt på hylderne, og nede i skufferne, men det hele ligner næsten bare hinanden. Sort og hvidt. Jeg tager et par sorte hullet jeans, og en basic hvid t-shirt. Da jeg ikke gider skille mig ud, eller noget. 

Jeg går ud på badeværelset, og tænder for bruserne. Imens det lige bliver varmt, tager jeg mit nattøj af. Jeg går ind under bruseren og mærker det varme vand løbe ned af min krop. Jeg elsker at være i bad, men min far slukker altid for det varme vand, hvis han syntes jeg har stået her for længe. Jeg ELSKER bare min far! Han tænker hele tiden bare på penge, og hvis han finder en mulighed for at spare penge, så gør han det. Jeg tager shampoo-flasken og presser så der kommer shampoo ud. Jeg skrubber det rundt i håret, og skylder det ud igen.

Jeg slukker bruseren, og stiger ud i det fugtige rum. Jeg tørrer min krop, og tager min tøj på. Jeg finder min hårbørste, og min hårtørrer frem, og begynder at tørre mit hår. Mine krøller begynder langsomt og komme frem. Jeg har altid elsket mit hår, og jeg har fået uendelige mange kommentarer på det. Jeg tager en elastik fra en skål med en hel del elastikker i, og sætter mit hår op i en løs lidt rodet hestehale. Jeg går ud på mit værelse og sætter mig ved mine makeupbord. Jeg lægger en naturlig pæn makeup. Ikke noget særligt, da jeg personligt selv hader de piger, hvor det bar ligner de har hele Matas i ansigtet. Jeg kigger på min telefon, og min indre stress kommer frem. Jeg har syyygt travlt. Jeg skynder mig ud på badeværelset og børster mine tænder. 

Jeg løber ned af trappen. "Mor, skal vi køre?" spørger jeg hende, men hun har allerede sko, og jakke på. Hun ligner en der har været klar i lang tid. Ehe ups. Jeg springer morgenmaden over, og går istedet, ud og tager mine sko på, som bare er nogle standart Vans old school. Jeg rækker ud efter, min faktisk overdrevet dyre læderjakke der hænger på knagen. Jeg fik den af min mormor, lige inden hun døde. Jeg går ud i indkørslen, og sætter mig ind på forsædet i vores Porsche. Jep, den er skylden i alle de kolde bade jeg har måtte tage. Jeg trykker på en knap, så taget ruller ned, og åbner handskerummet, så jeg kan finde mine solbriller. Jeg tager mine solbriller på, og min mor kommer ud. Vi begynder at kører mod skolen.

Min mor sætter mig af oppe ved indgangen. Jeg kan godt mærke at der er ret mange der kigger, men jeg ignorere alle blikkende, og begynder bare at gå ind imod den store skole. Hvorfor er alt bare sådan dobbelt størrelse som i Danmark. Jeg finder hurtigt frem til kontoret, og får uddelt mit skema, og en lås til mit nye skab. Jeg er på vej ud af døren "Hov! vent du mangler alle dine bøger" siger hende der sekretæren. Jeg vender mig rundt, og får en stak bøger i min farm. Tak! Jeg begynder at vralte hen til skabene, da jeg ikke kan se en skid, for alle bøgerne. "Har du brug for hjælp" hører jeg en sige bag mig. Ja Tak! Jeg vender rundt, og kan skimte en mega grim nørd bag bøgerne. "Eh, nej tak" Svarer jeg og vender mig rundt, og begynder at gå videre. "Har du brug for hjælp?" kan jeg hører endnu en sige bag mig. "Nej tak! jeg kan altså godt klare mig selv!" svarer jeg uden at vende mig om, og begynder at gå videre. Måske lidt hårdt?

Endelig! Mit skab! Jeg får hurtigt alle mine bøger mast derind, og lukket det sammen lige da klokken ringer. Stress! Skema...Skema... jeg tager mit skema op fra lommen og bøvler lidt med at få det foldet ud. Klasselokale 53. Jeg kigger op, og ser det lige fremme. 

Gud er med mig! 

A Hollywood Girl Where stories live. Discover now