Capitol 3 Prima transformare

33 1 0
                                    


Eram bucuroasa ca kitty fusese dispusa sa ma ajute. Discutand despre una si despre alta in drum spre campus aflam ca si ea urma sa studieze la aceeasi universitate ca si mine si sa locuim in acelasi campus. Mai tarziu aflam sa aflam ca conducerea universitatii hotarase ca fiecare dintre studenti sa isi traga la sorti camera de camin. Soarta ne rezerva sa fim colege de camera. Eram extrem de bucuroasa cand observ ca extrasesem acelasi numar de camera cu Kitty. Dupa discursul profesorilor si a directorului fiecare student se indrepta catre camera de camin care ii fusese atribuita. Camera noastra de camin era la etajul 7 al caminului. Caminul avand 10 etaje.  Intram in camera si incep sa despachetez impreuna cu Kitty. Dadusem peste pachetelul meu. Deschid fereastra sa aerisesc si observ ca avea un pervaz destul de lat ca pasarile sa vina sa aterizeze si sa manance. Cum eram iubitoare de animale, hotarasc sa las niste frimituri pe pervaz de la mancarea care imi ramasese din avion si care le pusesem special deoparte pentru a hrani pasari. 

Cum Japonia era o tara insulara, pescarusii predominau. fata de porumbei. Observ dupa ce pun la geam fruimiturile pescarusii care veneau, luau cate o frimitura si plecau mai departe in zbor fara a ateriza efectiv. Altii chair aterizau pe pervaz si incepeau sa ciuguleasca. 

La un moment dat 3 pescarusi mai batusi incercau sa il sperie pe altul zburlindu-se si batand frenetic din aripi. Eu ma indrept care fereastra spre a ii goni. Insa batand salbaticdin aripi si luandu-si zborul rapid lasase niste pene albe in urma una dintre ele aterizand pe nasul meu facandu-ma sa stranut. Kitty se intoarse spre mine urandu-mi Sanatate. Moment in care imi crescu niste aripi de pasare. Apoi Stranut inca de cateva ori timp in care transformarea mea continua. Si chiar ma si micsorasem la dimensiunea unui papagal. Nu avea importanta la penele carei specii ma expuneam, sau la ce seminte ma expuneam, transformarea mea in harpie era una singura. Cand ma opresc din stranut eram o harpie, jumate fata jsi jumate papagal de dimensiunile miniaturale a unui papagal, colorata ca un papgal in mai multe culori, care putea sta lejer pe umarul sau chiar pe palma cuiva. 

-Si uite Kitty ca secretul meu a fost dezvaluit cam prea repede. Apropo nu sunt doar o harpie. Sunt un shapeshifter. Asta inseamna ca sunt o persoana cu ADN maleabil ca plastilina si imi pot modela in principiu forma, orice forma doresc. Insa sunt un shapeshifter aparte. Faptul ca pot modifica corpul nu doar total ci si pe jumatate. Insa nu am prea mult antrenament si am niste alergeni care imi declanseaza transformarile. O data transformata durata transformarii poate depinde intre 24 ore minim si 72 ore maxim si trebuie sa astept sa imi revin. Asta in caz ca e declansata alergic. In caz ca e la propria mea vointa, dureaza oricat doresc eu sa dureze si ma transform eu inapoi fara a fi nevoita sa astept. Ii spun eu, apoi zbor in palma lui Kitty cand prind un moment in care ea statea cu palma in sus. Vrand sa o impresionez incep sa fredonez o melodie aratandu-i astfel vocea mea frumoasa de cantareata. Datorita dimensiunii mele reduse cand eram harpie, vocea mea era mai suava, mai subtire si mai fermecatoare. 

-


ADN MaleabilDove le storie prendono vita. Scoprilo ora