1.

9.1K 258 21
                                    

Dosadi li i vama ponekad monoton život? Ponekad poželite nešto što će vam uzdrmati svijet, ali jednostavno nakon što se vaš svijet uzdrma poželite vratiti svoj miran i normalan život. Međutim, da li ga je moguće vratiti u prvobitno stanje, obzirom da uzmete nešto tuđe?

Bila sam sretna iako mi je život bio monoton i dosadan, bila sam sretna bez njega.

Pitate se ko je on?

On je čovjek koji je prvi uspio uzdrmati moj svijet, koji je uspio natjerati moje misli na grijeh, prvi koji me uspio nagovoriti na taj grijeh samo svojim zelenim očima. Uspio me natjerati na grešne misli samo dok sam gledala u njega.

Znate li ko je osoba zbog koje nismo uspjeli? Da, to je bila Lana djevojka, njegova djevojka i moja najbolja prijateljica i ujedno cimerka. Uvijek je bila drugačija od mene i naprosto je znala pronaći za sebe sve najbolje komade, ali se nikada nisam žalila, nisam smjela. Bila je oštrog karaktera, voljela je grubost i taj muškarac joj je to i davao.

Nikolas, samo njegovo ime odavalo je neku moć, dok njega nisam upoznala nisam saznala šta je ljubav. Međutim,  uvijek je postojala prepreka između nas. Sigurno se pitate i zašto nisam bila sa Nikolasom? Jedan jedini razlog je ona.  Moja "najbolja prijateljica" , kojoj se nije jednom desilo da bude sa mojim dečkom,  ali kada bih se ja njezinom i približila momentalno se preobražavala u vješticu.

Bila je takva autoritetna i niko je nije mogao promijeniti sve i  da je želio. Nikolas se u našem životu  pojavio iznenadno, našao je Lanu u klubu došao u naš stan, pojebao je i ostao.  Zamislite.

Idemo ispočetka da vam ispričam kako me dečko zelenih očiju uspio očarati i natjerati na grijeh i kako smo se mi zapravo upoznali?

A/N

Novi nastavak je tu,željela bih da mi kažete kako vam se čini na prvi pogled?👶

Tuđi 🔚Where stories live. Discover now