16.rész

1.4K 134 3
                                    

Egy hete már annak, hogy rájöttem, Donghyun megcsalt engem, és én megláttam. Egy hete annak, hogy a világom összetört, a házasságom, az életem romokban hevert. És egy hete annak, hogy Jungkook eltűnt.

Egy részem haragudott rá, és a közelembe sem kívánta. A másik viszont bánt minden egyes szót, amit szegény szellemsrác fejéhez vágott, és hiányolta. Megpróbálkoztam egyszer azzal, hogy szólok neki, azonban hiába. Eltűnt. Nem jelentkezett, és még csak a nyomát sem láttam. Én pedig egyre jobban hiányoltam.

Mert szerettem. Mérhetetlenül. Az egyik nap éppen a konyhában foglalatoskodtam. Takarítottam, mert jobb dolgom nem volt. Donghyun habár nem volt már kórházban, nem jött haza, és hogy őszinte legyek, nem is bántam. Jungkook nélkül féltem tőle. Enni sem ettem. Nem volt étvágyam, emiatt lefogytam. Néha már rosszul éreztem magamat, többször hánytam, pedig nem volt mit, és a szédülés is gyakran jelentkezett, én azonban nem foglalkoztam velük. Már semmi nem érdekelt. Egyedül voltam. Apáék nem vették fel a telefont, akárhányszor hívtam őket. Donghyun a szerelmével töltötte minden idejét. Jungkook pedig...őt én üldöztem el. Ő pedig eleget tett a kérésemnek. Éppen az asztalt törölgettem, mikor megrezzent a telefonom. Érdeklődve nyúltam utána, és láttam, hogy egy üzenetet kaptam apától.

"Yoora, semmiképp ne ír..."

Nem tudtam megnyitni, mert éppen hogy nyúltam volna, már nyílt is az ajtó. Ijedten kaptam fel a fejemet, mert ha Donghyun jött meg, akkor nekem végem van, és Jungkook sem lesz itt, hogy megvédjen mint legutóbb. Pedig ő volt az, a sebei már szépen begyógyultak. Megvető pillantással nézett végig rajtam, majd levágott az asztalra egy darab papírt és egy tollat.

-Írd alá. - közölte szárazon, én pedig a kezembe vettem a papírokat. Válási papírok voltak. - Nincs mit szépíteni a dolgokon Yoora. Nem működik a dolog, én mást szeretek.

Leültem, mert úgy éreztem mentem el fogok ájulni. El fog válni tőlem. Ismét szingli leszek. És nincs itt Jungkook, hogy ezt lássa. Egyedül maradok.

-Miért? - kérdeztem lenyelve a torkomra akadt gombócot. - Miért tetted ezt?

-Lehetek veled őszinte? - kérdezte, miközben leült velem szembe. Nyugodt volt és csendes, és habár nem láttam semmi jelét annak, hogy bántalmazni szeretne, mégis volt egy kisebb görcs a gyomromban, de bólintottam. - Csak a pénzed kellett. Soha nem szerettelek. Soha. Egyedül a pénzt láttam benned, egyedül a vagyonod. És tudod miért nem feküdtem veled le soha egynél többször? - folytatta, mire hevesen rázni kezdtem a fejemet. Nem akartam hallani. De ő nem kímélt. - Mert undorodom tőled. Mindig is undorodtam. Csak azért vettelek el, hogy megszerezzem ami nekem kell. És az nem te vagy. Könnyeim utat törtek maguknak, és olyan sebességgel írtam alá a válási papírokat, amennyire csak tudtam. Meg akartam szabadulni a férfitól és mindentől, ami rá emlékeztet. Mikor a nevem a papír aljára került, Donghyun diadalittasan szétterült a széken, és széles mosolyra húzta a száját.

-Sikerült. - mondta, én pedig ránéztem. - Olvasd el a hátulját.

Döbbenten fordítottam meg a lapot, nem tudtam, hogy van hátulja. És volt. Ami tönkretett. Ami elvette mindenemet. Ugyanis a tudtomon kívül aláírtam, hogy a válással együtt mindenemről lemondok. Az örökségemről, a lakásról és minden tulajdonomat Donghyun kapja meg. Tágra nyílt szemekkel olvastam a sorokat, miközben a telefonom után kaptam, és megnyitottam apa üzenetét.

"Yoora, semmiképp ne írd alá Donghyun papírjait! Ha megteszed, oda a cég, a házatok, mindenünket elveszik! Yoora, kérlek még időben nézd meg ezt, és NE ÍRD ALÁ A PAPÍROKAT!"

Én viszont nem láttam időben az üzenetet és aláírtam a papírokat.

-És most. - állt fel az ex férjem az asztaltól és kiment az előszobába. Megsemmisülve álldogáltam a konyha közepén, várva arra hogy mi fog történni.

Ó Jungkook, bár itt lennél most velem...

-Pakolhatsz. - dobott elém egy nagy bőröndöt. - Tűnj el innen. A lakás az enyém és a menyasszonyomé. Akivel valószínűleg többet fogok szexelni mint veled tettem, bár már eddig is rekordot döntöttünk. Siess ha lehet, ma az asztalon kezdünk.

Így történt, hogy egy darab bőrönddel indultam neki, gyalog a szüleim házának. Mindenem elvesztettem. A férjem, a házasságom, a házamat, a vagyonom, ruháim, pénzem.És a szerelmem. Mert tudtam, Jungkook ottmaradt. És valószínűleg az új leányt fogja őrizni. Teljesen nincstelen lettem. És a földi javaimmal együtt eltűnt minden ami bennem volt.

In love with a ghost(JK) ~BefejezettWhere stories live. Discover now