3.bölüm

2.7K 109 73
                                    


Aradan bilmem kaç ay gecmişti ve benim üvey ablama olan aşkım büyüyordu. Ama o beni gömüyordu qalbimden fişşek geçmiş gibi hissediyarram "Neden Allah'ım nedeeğğğnnn."
Lan amk ben satanistim "Neden Şeytan'ım nedeğğğnnnn beni sevmiyor amkkkk." . Çirkindim biliyorum ama yapacak bir şeyim yoktu Allah beni böyle yaratmıştı. Dur amk ben satanistim lo evren bir patlamayla oluşmuştu ben ondan olmuştum evet. Neyse sabah alarmın sexi sesiyle uyandım. Alarm sesini üvey ablamın sesini yapmıştım. Çoksel şarkı söylüyor namusuzun qızı neyse kalktım hazırlandım aşağıya indim. Annemler masada oturmuş beni bekliyorlardı. Yanlarına gidip:
" Günaydın." diyip oturdum. Yemek yemeye başlarken üvey ablam gelmişti tüm sexiliğiyle beraber ve yanında bir sucuk vardı. O da neyin nesiydi. Yoksa ablam beni aldatıyor muydu. Omen tonrem. Ay şey omen şeytanisst .

Kalbime o an orangutanlar sçmış gibi hissetmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kalbime o an orangutanlar sçmış gibi hissetmiştim. Bu da neyin nesiydi böyle. Benim moralim boktan bir hal almışken üvey ablam:
" Günaydın sevgili ailem." dedi ağzını ordan oraya yaya yaya. Annem de:
" Günaydın kızım. Yanındaki yakışıklı kim?" diye sorunca önümdekileri bırakıp oraya doğrulttum kulağımı
"Aa tanıştırmayı unuttum bu Meriç. Ex aşkım." demişti. Aha ex aşkıymış. Ohh içimdeki yağlar eridi. Sonuçta exmiş eski yani. Öyle böyle derken kahvaltı bitti. Herkes de gitti. Ben gene mal gibi kaldım. Sıkıntıdan evi dağıttım. Evi dağıtmak hobimdir. Sonuçta ben zenginim. Hizmetçiler temizler. Ben ıptıs çıktıs yaparken üvey ablam gelmişti.
"Napıyorsun sen böyle?" diye sorunca
"Can sıkıntımı gideriyorum. dedim o da :
" Ben de eşlik edebilir miyim?" dedi ve beni qalbimden vurdu dıkşın dıkşın diye . Ben sevincimi şaaparken
"Sorumun cevabı hayır sanırım?" dedi . Ben de:
"Hayığğğğğrrrrrrr değğiillbxjhdidhdudhdudhd " diye hönkürdüm. Sonda beraber evi dağıttık. Sonra yorgunluktan koltuğa atladık arka arkaya ve burun buruna geldik. O bana baktı. Ben ona baktım. En sonunda dudağıma bir öpücük bırakıp gitti. Omen tonrem. Pardon omeen şeytanım. Beni öpmüştü. Naled olsun o benim ilk öpücüğümdü. Ama güzeldi de he öhh...

Poffit bugünlük bu kadar iki bölümden sonra finaldir...

Üvey AblamWhere stories live. Discover now