4. fejezet

967 63 3
                                    

Miután lepakoltunk az ikrekkel és Paddy-vel elindultunk valami kaját szerezni.
-Biztos nem jössz?-szóltam még vissza a szobába Tom-nak, aki csak megrázta a fejét mivel pár perce az ágyamon ülve, az ablakon kibámulva telefonált az anyukájukkal. Sam és Harry talált a közelben egy pizzériát ahova be is ültünk végül. Patrick az egész ottlétünk alatt arról magyarázott, hogy ez mennyire király, és izgalmas itt lenni, és hogy milyen tök jó, hogy én is itt vagyok. 10 perce ülhettünk benn mikor megcsörrent a mobilom, anya volt az.
-Kincsem! Minden rendben, odaértél?
-Szia anya!-húzodtam arrébb a fiúktól-Igen, minden oké. Szereztem pár barátot, az egyikük nemmellesleg a film főszereplője Tom Holland. A hotel csodaszép Tommal és a kisöccsével vagyok egy szobában, mert már csak így volt hely.
Valamiért nem éreztem erős késztetést, hogy elmeséljem anyának a bőröndelhagyós dolgot, így is eléggé aggódó típus. Miután túlestünk a szokásos "Ettél?", "Raktál el fehérneműt?" és "Ha valami gond van hívj." körökön sikerült letennem és visszaülhettem az asztalhoz. 6 óra körül lehetett mikor visszaindultunk a szállásunkra. A szobájuknál elköszöntünk az ikrektől, majd elindultunk felfedezőútra Paddyvel.
-Szerinted fel lehet menni a tetőre-nézett izgatottan Padds-király lenne olyan magasból látni a várost.
-Szerintem biztosan-mosolyogtam vissza rá.
Megtaláltuk a hotel éttermét, egy hatalmas medencét, bárt, billiárd szobát, amit csak az ember egy hotelban el tud képzelni. Beszálltunk a liftbe és benyomtam a legfelső emelet gombját. A folyósó mindkét irányba hosszú és kanyargós volt ezért szétváltunk. A saját irányomba már végigértem, úgy tűnt nincs lépcső ami a tetőre vezet. Már elindultam vissza a lifthez mikor egy üzenetem jött Patricktől. "Megvan, de nem tudom, hogy jutunk fel". Két perc múlva már mellette álltam és a plafonon lévő csapóajtót bámultuk, mikor támadt egy ötletem.
-Padds, próbáljuk meg, hogy felülsz a nyakamba hátha eléred.
És sikerült. Paddy megrántotta a csapóajtót és lenyílt a létra. Felrántottuk az ajtót magunk után és kiültünk a tető szélére.
-Belle-fordította felém a fejét Padds-Miért sírtál mikor visszaértünk a csomagokkal? Tom bunkó volt? Van, hogy kicsit elkapja a hév és nem figyel mit mond...
-Mi? Ja, nem dehogy. Szóba került apukám... meghalt egy autóbalesetben.
Felhúztam a pólót az oldalamon, hogy megmutassam a sebet.
-Azta, nagyon sajnálom.-símította meg a vállamat.-A gyűrű a nyakadban az övé volt?
Akaratlanul is odanyúltam. Egy vékony bőrszíjra egy fagyűrű volt fűzve. Nem emlékszem, hogy valaha bárki észrevette, vagy legalábbis kérdezett volna róla.
-Igen.-mosolyodtam el miközben egy könny gördült végig az arcomon.-Apa ezzel, pontosabban ennek a párjával kérte meg anya kezét. Akkor nem állt túl jól pénzügyileg, de nem akarta halogatni a lánykérést. Mikor a temetés után megkaptuk apa holmijait, megkérdeztem anyát megkaphatom-e. Úgy gondolta, apu is örülne, hogy így lett nem pedig elrakva egy dobozba. Azóta nem vettem le.
Patrick figyelmesen hallgatott, de látszott rajta, hogy kezd elálmosodni ezért visszaindultunk a szobába.
-Még feljövünk ide mielőtt haza kell mennem ugye Izz?
-Persze-mosolyogtam rá.
A szobába érve Tom fogadott minket, ahogy édesdeden alszik az én ágyamon a plüsskutyámmal. Paddy-vel úgy döntöttünk nem ébresztjük fel, mindketten elmentünk tusolni, pizsit húztunk, engem pedig lefekvés után szinte azonnal el is nyomott az álom.

Reggel arra ébredtem, hogy a szemembe süt a nap, ezért a másik oldalamra fordultam.
-Izzy-hallottam meg mostmár a hátam mögül Tom suttogását.-Mennyi az idő?
Visszafordultam és hunyorogva az ablaknál fekvő Tomra néztem.
-Ott a telefon a párnád mellett-nyöszörögtem félálomban.
-Miközben anyuval beszéltünk elaludtam és éjjel lemerültem.
-6.42, hányra kell a stúdióba érnünk?
-8.20, van kedved reggelizni?
-Egy behúzott függönyhöz és mondjuk még 6 óra alváshoz több kedvem lenne-ültem fel a szememet dörzsölve.-De asszem kénytelen leszek beérni egy reggelivel is.

És igen, végre megszületett a gyermek, itt az új rész. Most gondoljatok bele, felébredtek és pár méterre tőletek ott fekszik Tom. Asdf😍 Kérdés: akartok-e Harrison-t a sztoriba vagy nem akartok-e. (Magyar mondat pls😂) Csókollak, benneteket, písz, láv, rákkendroll.✌🏼❤️🤘🏼

✌🏼❤️🤘🏼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Behálózva [Tom Holland ff]Where stories live. Discover now