26.

865 41 2
                                    

18 juli

- Pov Luke -

Die middag zitten we te wachten totdat Maddie komt met het meisje, die blijkbaar Allison heet. Ze is vijftien jaar oud. Ze is iets ouder want Kylie wordt morgen 15.

Ik kijk nog een keer goed of alles is opgeruimd en dan gaat de deurbel.

Calum staat op en komt later binnenlopen met een meisje die er netjes uitziet, ze heeft een wit bloesje aan met een roze rok eronder. Ze lijkt dus totaal niet op Kylie.

'Hoi, ik ben Allison.' 'Hoi, ik ben Luke, en dit zijn Michael, Calum en Ashton.' zeg ik terwijl ze glimlacht en haar tas neerzet.

'Mooi huis.' 'Bedankt.' Ik schud Maddie haar hand nog even kort en loop dan met ze naar boven. Ik open de deur van Kylie's kamer en zet de koffer van Allison neer.

'Op dit na dan. Wat een-' 'Allison!' Ik grinnik en schud mijn hoofd. 'Het maakt niets uit, ik snap dat dit niet je smaak is.'

Ze knikt en ploft op het bed. 'Waar is de kast?' Ik rol ongezien mijn ogen en loop de inloopkast in.

'Oké mooi, want ik heb ruimte nodig. Pappie moet ook zo'n grote kast maken.' Ik knik afwezig en ze doet de deur achter haar dicht als ik wegloop.

'Ze is arrogant he?' Ik kijk Maddie glimlachend aan en knik.

'Kijk, je hebt één dag met haar alleen. Ze gaat zich anders gedragen en vervolgens zeggen dat jullie niet voor haar kunnen zorgen maar ik heb hier meer zeggen in dan haar. Kylie komt terug bij jullie, dat beloof ik.'

'Bedankt Maddie.' Ze glimlacht en als Allison zegt dat ze het wel alleen red, loop ik met Maddie naar de logeerkamer.

'Hier slaap jij vannacht.' Ik open de deur en haar mond zakt open. 'Is dit de logeerkamer?!' Ik knik en ze glimlacht breed.

'Bedankt, ik ga uitpakken.' 'Wij zijn beneden.' Ze knikt nog even en dan loop ik de kamer uit. Ik zie dat Allison op de gang loopt dus loop ik erheen.

'Zoek je wat?' 'Ja, ik zoek de badkamer. Als het kan wil ik me graag douchen.' 'Die grenst aan je kamer, de deur naast de inloopkast.'

'Oké, bedankt.' 'Wij zitten zo in de kamer.' Ze knikt en ik loop naar beneden. Ik plof op de bank en zucht. Ik wil Kylie terug.

'Waar is Allison?' 'Aan het douchen. Dat duurt waarschijnlijk nog even. Ik ben er klaar mee jongens, ik snap gewoon niet waarom dit moet.'

'Luke, het komt goed. We gaan gewoon laten zien dat we goede ouders zijn, dus dat betekent dat we haar niet alles moeten geven waar ze om  vraagt, want dan wordt ze verwend, regels handhaven en gewoon doen zoals we altijd doen.'

'Verwend is ze al, maar ik snap je punt.' De jongens schieten in de lach en Maddie komt de trap aflopen. Ze glimlacht en ploft naast Calum op de bank.

'Waar is Allison?' 'Onder de douche, Maddie? Lust je ratatouille?'

Ze knikt hevig en Calum glimlacht. Hij houdt van koken, dus hij doet dat ook het meeste. Michael en ik kunnen het niet en Ashton kan een paar simpele dingen koken.

'Jullie scoren nu al punten.' Ik grinnik en zie dan Allison van de trap aflopen met een handdoek op haar hoofd.

'Hey.' 'Hey Allison.' Ze ploft ook op de bank en kijkt een keer in het rond. Ik bekijk haar eens goed, ze is niet lelijk maar haar persoonlijkheid is dat wel.

'Wat eten we vanavond?' 'Ratatouille.' Ze knikt kort en staat op. 'Ik ga naar mijn kamer. Ik hoor wel wanneer we eten.'

Ik knik en bijt op mijn lip als ze 'mijn' kamer zegt. Het is niet haar kamer, het is die van Kylie. En van niemand anders.

Adopted by 5sos?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu