Eskiler -15-

4.2K 240 27
                                    

selam arkadaşlar geç yazdım farkındayım ama bazı aksaklıklar oldu. zaten ben hikayeyi önceden hazırlamıyorum. o an aklıma ne gelirse direk düzeltmeden buraya yazıyorum. üzgünüm. belki bu bölüm kötü olabilir. sizi seviyorum voteleri bekliyorum :)

Multimediada Selin var

bölüm parçası =A Great Big World &Christina Aguelera - Say Something 

Daha fazla plajda durmak istemediğim için erkenden eve geldik. tabi kapıyı annem açtı. mutluydu çünkü benim durumumdan haberi yoktu. oysa şimdi gidip anneme sülük gibi yapışıp ağlayıp içimi dökmeyi ne kadar çok isterdim tahmin bile edemezsiniz. ama bir daha beni dışarı salmaz ve endişeleneceğinden söylememeye karar verdim. direk odama koştum. kapıyı kapatıp hemen yatağıma bacaklarımı kendime çekip oturdum. başımdan geçenleri düşünüyordum. kapının açılıp kapanma sesini duydum ama başım dizlerimin arasında olduğundan geleni kim olduğuna bakmadım. sonra yanıma biri oturup kollarıyla beni sarmaladı. o tanıdık çikolatamsı kokuydu. Umuttu bu .bende sarılmasına bişey demedim. bir kaç dakika öyle kaldıktan sonra ellerini çekip eliyle kafamı kaldırıp kendine bakmamı sağladı." şşt sakin ol canım geçti birdaha böyle birşey olmayacak gerçekten özür dilerim " diyerek yaklaşıp dudağıma bir öpücük bıraktı. geri çekilip gülümseyerek " ah benim sümüklü sevgilim " Sümüklü, sümüklü , sümüklü ne oluyor lan ağlıyormuyum ben . hiç farkında bile değilim. ah çocuğa valla rezil oldum.hemen kızardım kesin çünkü yanaklarıma bütün kanın hücum ettiğini hissedebiliyordum. görmemesi için kafamı eğdim. oda inatla görmek ister gibi yeniden eliyle kafamı kendine sabitledi. utanmana gerek yok ben senden tiksinmem merak etme" dedi sonra bir kahkaha attı. ama ya . oda zamanında yapıyo ağladığımı görüyorsun neden öpüyorsun. haksızmıyım. daha sonra Umutun telefonu çaldı. telefonuna baktığında gülümseyen suratı bir anda bembeyaz oldu. soldu gitti. sanki bir çiçeğe bir zehir verirsin anında etki yapar çiçek oracıkta solar ya aynen öyle." ne oldu Umut"

" yok birşey ben hemen geliyorum " diyerek telefonu açıp dışarı çıktı. noluyor ya gene neden benim yanımda konuşmadı bu.içim içimi yiyordu kiminle ne konuşuyor diye . merakıma yenik düşüp kapıya doğru ilerledim. umut fısır fısır kapının önünde konuşuyordu. duyulmasın diye sessiz konuşuyordu. ama benim kulaklar tavşan gibi keskin ben duyarım biraz daha yaklaştım kapıya. " şimdi işim var seda .. hayır gelemem... saçmalama.. yeter artık... tamam tamam sakin ol akşama gelirim." seda kim lan. nereye gidiyorsun. sonra telefonu kapattığını duyunca. hemen atla kraayı seçerek bir at misali yatağıma koştum. Umut yüzünde yapmacık bir gülümsemeyle yanıma geldi. bende ona en yapmacığından gülümsememi yolladım." arayan kimmiş hayatım"

" hiç ya arkadaşlar akşam halı sahaya gideceklermişde benide çağırıyorlar."

" hangi arkadaşın aradı?"

" ıı.. şeyy.. Deniz ya tanıştırdım ya bugün." "hımm tamam akşam bend egeleyimmi.? hem nasıl oynadığına bakarım."

" yok zaten sen şuan kötüsün hem havada soğuk boşver"

" kalın giyinirim lütfen ya nolur"

" ya zaten bende gitmiyeceğim dizim ağrıyor bugün düştük ya sonuçta "

 " iyi madem." Kesin gidecek bunu buraya yazıyorum. NOKTA. ve bende Selinsem bu işi bırakmam.

-----------

akşam annemlerden izin aldım. hemen sorguya çektiler. Umut deyince hemen yolladılar zaten.köşenin başına bir taksi çağırıp içinde beklemeye başladım. Umut dışarı çıkıp arabasına bindi. iyi yaptı ya yürüyerek gitseydi boşu boşuna taksiye o kadar para verecektim.taksiye takip etmesini söyledim.Umutun arabası bir ein önünde durunca bizim takside durdu tabi hemen arkasında değil. daha geride bir yerde. Umut arabadan inip bir evin kapısını çaldı.2 dakika kadar sonra bir kız açıp Umutun boynuna sarılıp dudağına yapıştı. gözyaşlarıma hakim olamadım. taksiye beklmesini söyleyip aşağıya indim. koşarak yanlarına gidip Umuta tokadı yapıştırdım. beni durdurmaya çalıştı. koşarak taksiye gitmeye çalışırken bileğimden yakaladı beni. " bırak beni dokunma bana . pisliksin sen. pisliğin önde gideni." diyerek ellerinden sıyrıldım . hemen taksiye atlayıp eve geri dönmesinbi söyledim. eve gittiğimde ışıklar kapalıydı. annemler erkenden yatmışlar. bu benim için büyük şans oldu. onların yanında gözyaşlarımı tutamayacak kadar sulugözlüyümdür.sessizce anahtarla kapıyı açıp parmak uçlarımla odama gittim.yatağıma oturup bütün gözyaşlarımı bıraktım.saate bakmak için telefonuma baktığımda 23 tane mesaj olduğunu gördüm. hepside Umuttandı.

Gönderen : Şebeğim

"Selin çok özür dilerim gerçekten olay göründüğü gibi değil."

"affet beni ama olayı bilmiyorsun"

"lütfen mesajlarıma cevap ver"

" bana bunu yapma hayatım"

gibi daha birçok mesaj. artık umrumda değilsin.telefonumda piknikte çekindiimiz fotoğraflara bakarak daha çok yıprattım kendimi. artık bitti. ben böyle şeyleri haketmeyen bir insanım. hakedene değer veririm gerisi artık umrumda bile değil.

yeniden merhaba arkadaşlar kıs aoldu farkındayım ama elimden bu geldi. sizce bidahaki bölümde neler olacak. ayrılacaklarmı?

Ortağımızın OğluWhere stories live. Discover now