tatil planı -5-

5.6K 304 9
                                    

gece 11 e kadar bizim evde oturdular. insaf ya insan bana acır deme . herneyse aslında dediğim kadar da kötü geçmedi Umut bayağı iyi bir çocuk gibi ama bu ona gıcık olmayacağım anlamına gelmez. birlikte annenin aptığı kurabiyeleri yedik hatta şişe çevirmece bile oynadık. ben hep basit ve komik şeyler söyledim kendine vur falan filan. o ise aşk böceğine bağladı sevgilin varmı? falan en son söylediğinde şaka yaptığını sandım ama gerçekmiss. onu yanağından öpmemi söyledi. sıkıldım falan diyerek kaçmaya çalıştım ama o damarından vurdu. ne o Korktun mu mızıkçılık mı yapacaksın. ben hiçbirşeyden. korkmam. mecbur kaldım. tam yanağına eğilmiş ölecekken kafasını çevirdi ve bilin bakalım ne oldu. dudağını öpmüş oldum . 1-2 dakika bırakmadım gerçekten çok güzel bir duyguyu ama yok kendime sahip çıkıp ağırdan almalıyım diyerek hemen çekildim. ben bırakınca gülümsedi Piç hemen tokadı yapıştirdım ve oradan çıktım. ben Selin ilk öpücüğümü bu şekilde alamazdım ben ilk kocaman sevdiğim insandan alacaktır bütün ilklerin sevdiğim kişiyle olacak ti ama şimdi bu Piç yüzünden bütün hayallerim yikildi.

sabah kalktığimda gözlerim ağrıyordu. neden mi gece o kadar çok ağlamıştım ki gözlerim davul gibi olmuştu.bir daha onu görmeyeceğim.o kadar.

herneyse artık takmadan iyi olur sanırım. aşağiya indiğinde annem neşeyle sofrayı hazırlıyordu babamdan elinde gazete masada oturuyordu benim indiğımi görünce annem.

- günaydın kızım.

-günaydın annecim. babamda bana bakıp günaydın dedi bende ona karşılık verdim.

geçip sofraya oturmamla annem beni direk kaldırdi . yüzümü yıkamamıştım pek alışkanlığım yoktur da. oflaya puflaya banyoya gittim yeme yüzümü falan yıkayıp geri sofraya geçtim. sofra dört dörtlüktü annem bu kadar emek verdiğıne göre birşeyde sevinmiş olmalı.

- hayırdır annecim bu ne neşe böyle.

- nasıl sevınmesin ne kadar zamandır tatile gitmek istiyordu annen . dedi babam.

- ne tatili?

- senin haberin yokmu? dün konuştuk ya Alanya ya gidiyuz tatile.

- inanmıyorum gerçekten mi. diyerek babama sulu bir öpücük kondurdum.

- evet oradan evlerden tutacağız Ali amcanlarla.

-ne Ali amcalarda mı gelecek?

- evet beraber olacağız.

ya hayır kabus olmalı ben çocuğa 3 saat dayanamadım şimdi birlikte tatile mi gideceğiz .off Allahım sen bana sabır ver yardım et ne günah iişleeim ki ben uslu bir kızım. inşallah yüzünü pek görmeme gerek kalmaz.

merhaba arkadaşlar kısa oldu ama yapacak birşey yok. bu arada soma faciası nedeniyle hepimizin bası sağolsun. onlar şehit oldu. ama hala kalbimizde olacaklar . yenide başımız sağolsun.

Ortağımızın OğluWhere stories live. Discover now