Yayın 6

3.1K 244 91
                                    

Chanyeol’ün davudi kahkahalarının geldiği odanın kapısından içeri dalan Jongin elinden tuttuğu Baek’i de içeriye sürüklemişti. Şimdi karşısında Chanyeol, patronu, şımartılmaktan yeryüzüne basmayı unutmuş sarışın ve onlar vardı. Jongin başıyla selam verip dışarı çıkmaya çalışırken patron oldukça otoriter bir sesle konuştu.

“Kim Jongin oğluma merhaba de. Bundan sonra yayınlarınla ilgili her şeyi onunla halledeceksiniz.” 

o♂o♂o♂o♂o♂o

Jongin vücudunu oldukça dikleştirip eliyle selam verdi karşısındaki gence. Patronunun oğlu da -Karanlığın Hizmetkârı- olsa bu radyoda onun küçüğü sayılırdı ve o ufaklığa bunu sonuna kadar gösterecekti. "Patronumun önünde bunu yapmak yerine çalışma alanımızda konuşsak daha iyi olacak. Beni takip et Stajyer 2 ve Yapımcı Park lütfen 1'e yayın odasından bana nasıl bilgi akışı sağladığınızı anlatır mısınız? Ona ihtiyacım olacak" Yaşlı adam keyifle koltuğunda gerinip odasının boşalışını izledi. "Seninde hakkından gelecek birinin olduğunu biliyordum oğlum. " Şen kahkahalar odayı doldururken Jongin ve asistanı az önceki dinlenme odasına girmişlerdi.

- Kendini daha önce tanıtıp patronun oğlu olduğunu söylemek yerine stajyer olarak başladıysan buna uygun davranman gerekiyordu. Sadece programımı izleyip çalışanlara yardımcı olmadığını duydum. 

- Boşuna 'Karanlığın Efendisi' unvanını taşımıyorsun değil mi? Belki benimde karanlık yönlerimi yönetip düzenlememi sağlarsın. Ne dersin?

- Sen o'sun değil mi? Sözcüklerin hakimi?

Jongin karşısındaki sarışının gözlerine bakarken kurdu cümlesini. Sarışın ise kıkırdarken kafasını olumsuz anlamda salladı. "Yayın sırasında gözlerini bana dikmen bu yüzdendi yani. O cevap verdiği sırada elimdeki telefonla bişeyler yazıp yazmadığımı kontrol ettin sadece. Üzgünüm Karanlığın Efendisi ancak aradığın Hizmetkar ben değilim. " Jongin inanmayan gözlerle ona bakarken sarışın elini uzatıp Jongin'in elini kavradı. "Ben Tao, patronunuzun asi oğlu ya da şu anda yayın odanızda sizden birşeyler öğrenmeye istekli yeni asistanınız. Yani düşündüğün belki de istediğin gibi ben o hizmetkar değilim."

 Jongin karşısındaki adamı süzüp kafasında yıkılan hayallerine baktı. İçindeki konuşkan sesler dile gelirken elleri arasına sıkıştırdı başını. "O olmasını istemediğimi söylemiştim, şuna baksanıza hakimiyetin onda olma ihtimali hiç yok. Hizmetkar çok daha farklı olmalı. En azından daha uzun." Jongin başını sallayıp susturmaya çalıştı kafasındaki çenebazları. En sessizlerinden olan biri fısıldadı sonra. "Ne olmasını istediğini düşünmekten ve saçma hayaller kurmaktan vazgeçme zamanı! Hizmetkar sadece bir hayran ve ilgisini farklı anlaman senin suçun. Artık onu unutma zamanın geldi. Karanlığa dönme zamanı."

Jongin yanındaki sarışına çıkması için işaret edip uzandı koltuğa. Yayına kalan zamanda biraz dinlenip kafasını toplaması ve kafasında oluşturduğundan bile emin olamadığı hayallerini sonsuza kadar unutması gerekiyordu.

Birkaç saatlik uykunun ardından 1  tarafından uyandırıldı. Elindeki kahveyi uzatıp gülümseyen çocuk şimdiden gözünde olumlu puan kazanırken saatler önce onu aç bir kurt olan Chanyeol'un önüne attığına inanamıyordu. Ya da şuna bin pişmandı diyelim. 

Gözlerini açmaya çalışırken kahvesini yudumluyordu. "Yapımcı Park sana bir şeyler öğretti mi 1? Bir süredir onunlasın." Yanına oturdu Baekhyun gözlüklerini düzeltti ve gülümsedi. "Siz gittikten sonra on dakika kadar görebildim yüzünü. Bir kaç a4 kağıdının fotokopisini istedi hemen ardından 2'nin gelmesiyle onun peşinden bilinmezliğe gitti." Jongin dudağındaki kahveyi uzaklaştırıp baktı yanındaki üzgün çocuğa. "Bilinmezlik?" Baek yüzüne bir gülümseme ekleyip saatine baktı. "Yaklaşık olarak 3 saat 26 dakika ve 8 saniyedir yoklar. 9, 10, 11..." 

Frekans  (Sekai ✓)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin