Verloving..

98 1 0
                                    

Ik liep dus naar t midden van de zaal met alle ogen op mij gericht.. Maar om eerlijk te zijn kon dit me nu vrij weinig schelen ik weet niet hoe ze het hebben gedaan maar ze deden t. Toen ik in het midden van de zaal stond met mijn zicht op het podium en met een vragend hoofd naar Stef en Daim keek wezen ze naar de uitgang. Ik draaide me om en daar stond hij dan omringd met kaarsen en rozenblaadjes. Iedereen was verbaasd. "Dit is toch ongebruikelijk?" hoorde ik een vrouw achter me. "Schande!" Zei de man links. Maar boeide het iets? Nee. Ik zag James en Amelia en Joyce achter hem en Stef en daim achter mij. Ze staken hun arm uit en ik haakte in. Toen ik voor James stond wist ik het zeker dit is het. Ware liefde dit is echt en ik ben er nu ik laat me er helemaal in gaan.

Niet weten wat er zou gebeuren... Als ik het allemaal van te voren had geweten zou ik het dan weer doen mijn antwoord is ja. Hoe erg het ook is geweest en hoe moeilijk ik zou het allemaal over doen voor hem.

James pakte een briefje te voorschijn...
Lieve Elizabeth Marie Salvatore,
Sinds ik je heb ontmoet dat meisje dat bij het meer aan t neuriën was kon ik niet stoppen aan je te denken. Je was iemand die ik nog nooit had gezien anders en dat is perfect. Je bent niet bang en durft meer dan ik zou durven dromen. Mensen vinden jou menig en mond een last... Maar ik vind het een nieuw tijdperk en dat tijdperk wil ik met jou bewandelen. Ik ben geen prince charming maar jij bent wel mijn princess. Het enige dat ik wil vragen is... Wil je met me dansen?

"Ja!" Zei ik enthousiast. Wacht wat zei hij nou? "Grapje trouwen natuurlijk" zei James "maar als je dansen leuker vindt.." "Nee nee tuurlijk wil ik met je trouwen." Ik sloeg mijn armen om zijn nek en voelde zijn handen op mijn heupen. Hij trok me naar zicht toe en onze lippen raakte elkaar zacht. Ik voelde mijn hart kloppen en bedacht me dat er nog mensen naar ons keken dus besloot maar te stoppen voordat het akward zou worden. James keek me met een glimlach aan. "Wat?" Zei ik nu ook glimlachend en nu nieuwschierig. Ik zag Alfred aan komen met en mega koets al mijn vrienden en James stapte in. "Kom" zei Amelia. Ik stapte in en vader kwam alweer gillend naar buiten maar gelukkig niet snel genoeg. Alfred bracht ons vlak bij het meer. "Dankje wel Alfred." Zei Stefan. "Geen dank jullie zijn als kinderen voor mij en gefeliciteerd Miss Jefferson. "Dankje wel Alfred voor alles." "Mijn eer juffrouw tot ziens." "Daag." Zei ik nog snel. "Dus gaat iemand mij nog vertellen wat we gaan doen?" James pakte mijn hand en we liepen richting de plek die we iets voor het bal hadden afgesproken. "Wat doen we hier?" Vroeg ik. "En hoe hebben jullie dit zo snel kunnen regelen?" Damon lachte. "Kom nou maar." Na nog een stukje lopen kwamen we aan bij het hutje. "En nu?" Toen vielen mijn ogen op een tas die Stefan en Damon samen droegen wat ik gek genoeg nu pas merkte. "We gaan hem opknappen!" Zegt Joos opgewonden. "In deze kleren?" Vraagt Amelia bezorgt. "Geen stress jullie mogen onze oude kleren aan en wij kleden ons ook ff om." Zei Damon. "Ja en waar?" Vraagt Joos wat ze eigenlijk niet had hoeven vragen. want ik ken Damon en had kunnen weten dat hij zou zeggen.. "uhm hier. Je mag dan gekleed zijn als prinsesje maar er is niks mis met puur natuur." En hij kreeg weer dat overdreven vieze lachje. Ik pakte de kleren en liep het hutje in met de meiden. We hielpen elkaar de jurken uit te krijgen. Eerst jurk dan nog het corset het is een hele operatie maar na een tijdje waren we klaar. We kwamen naar buiten in jongens kleren en hadden onze haar klippjes gebruikt om ons haar op te steken. "De jongens keken ons vol ongeloof aan." "Okay dit is eng jullie zien er nog best okay uit." Zei Damon. "Geen getreuzel hup hup er moet nog veel gebeuren." begon Joyce. "Hier missen wat planken en binnen moeten de deuren en vloeren nog een beetje gedaan worden. Er mag oom wel een likje verf op en jullie hadden olie lampen mee toch want die hebben we zeker nodig. Chop chop laten we beginnen."

--------------------------------------------
ik ben eigenlijk gesopt met schrijven maar ik kijk ff hoe het loopt lezen mensen mijn boek eigenlijk nog zo ja laat ff weten in de comments thxx haha
Xx lil

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 05, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Salvatore Sister (the vampire diaries)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu