trouwen?!

111 3 1
                                    

James dat dat is vreselijk ik wist niet dat het zo erg was zei ik. Dus dat is mijn verhaal maar ik heb mijn menselijkheid nooit uitgeschakeld zei james. Waarom niet?  Het was toch veel makkelijker als je dat wel deed. James zei ja maar als ik dat had gedaan zou ik om niks meer geven en als je nergens meer om geeft dan eet je mensen zonder je schuldig te voelen. En als je je dan niet schuldig voelt dan maak je ze dood. O james ik ik . Laten we naar beneden gaan zei james. Oke. Ik ging vast in mijn nachtjapon naar beneden. James zei ik kom zo ik ga nog ff wat eten. Ik zei james je je mag ook van uh mij drinken uh eten. James keek me aan en zei maar ... Ik liep naar hem toe en sneed in mijn pols en liet james van me drinken. Het voelde zo raar als of al mijn leven uit me werd gezogen. Toen stopte james hij hoeste en ging bijna dood. Wat is er?! Zei ik. James zei kan niet je slikt vervain. Ow shit sorry zei ik en toen vroeg ik als ik dood ga met vampieren bloed wordt ik een vampier toch en als ik dat wordt zijn we voor altijd samen toch? Ja zei james. Ik zei ja misschien wil ik wel een vampier worden. James zei nee! Het zal erger zijn dan je denkt! Oke rustig maar laten we naar beneden gaan en het goede nieuws vertellen. Is goed zei James. We kwamen beneden aan de geur van vers gebakken broodjes hing in de eetkamer. Damon, Stefan en vader zaten al aan tafel.. Ik was super zenuwachtig.. En zei we moeten wat vertellen James en ik stonden hand in hand en ze zagen de ring al. Toen zei ik we gaan trouwen! Vader keek me aan en zei wat geweldig Celia! Goede aanwinst echt waar. Hij liep naar James en zei welkom mijn zoon. Damon liep maar mij samen met Stefan ze vroegen is dit echt wat je wilt? Ik keek ze aan en zei ik hou van hem ik wil voor eeuwig bij hem zijn. Oke zeiden ze en ze gaven me een knuffel.
Damon zei jeez Cece jij bent 16 en ik bijna 22 Ik zei komt goed. Ik wordt bijna 17 zei Stefan. We know Stef. We praten nog wat en daarna gingen ze naar huis vader zei je woont nu ook bij hem ik laat morgen je spullen brengen tot ziens. Ik schrok en zei w8 maar ze waren al weg. Ik zei vind je dit niet raar? James keek me aan en zei dit is de eerste x dat ik mijn hart weer voel kloppen in een lange tijd... Ik hou van je en wil je nooit meer kwijt. Ik zei laat me dan een vampier worden zodat ik voor altijd bij je kan zijn. Hij keek me aan en zei oke ik geef je mijn bloed dan kijk je zelf maar of je zelfmoord pleegt. Oke zei ik blij verbaast bang en enthousiast. Hij zei kom en hij liep naar zijn tuin. Ik volgde hem en daar zag ik een zeer grote tuin. Ik zei ow hemel. Hij lachde en zei hier om de hoek is een uitweg naar het bos en een stal met 2 paarden. Echt?! ik rende naar de paarden en zei wie er als eerste is. Ik kwam bij de paarden maar hij stond daar al. Ik zei hoe hoe deed je... Ow vampier tuurlijk. En ik keek naar beneden. Hij liep naar me toe endeed m'n kin omhoog. Hij zei op een romantische en zachte toon. Dit is echt hij deed mijn hand omhoog tot ongeveer m'n schouders en stak zijn vingers tussen die van mij. Toen zoende hij me. Het was intens, gepassioneerd, een droom, en geweldig. We stopten en hij zij kom we gaan rijden op de paarden. Jaaaa zei ik overtuigend. Dit is Zachery en dat meisje daar is Juliet. Ga jij maar op haar oke. Ik klom op Juliet en we reden de bossen in ik voelde me nog nooit zo..zo levendig. James is echt geweldig ik hou van hem hij is mijn Romeo en ik Juliet. Ik denk dat ik het ga doen ik denk dat ik een vampier wordt. Hij zei Miss Salvatore kom je? Ik zei James hoe vaak moet ik het nog zeggen het is gewoon Celia.
Toen het middag waren we weer aan gekomen bij het huis. James keek me aan en zei wat is er? Ik zei nou ik mis veritas ik mis mijn kamer en de jongen bij het ontbijt en m'n boze vader wanneer ik zei dat ik iets niet wilde doen. Hij zei ga daar dan nu heen. Ik gaf James een kus op z'n wang en toen rende ik door het dorp Mystic Falls naar veritas. Ik klopte daar aan er werd open gedaan door Damon. Hij keek vol verbazing en angst ik had hem nog nooit zo gezien. Ik vroeg hem wat er was? Hij zei ga weg en kom nooit meer terug. Maar ik ben het ik wil hier weer slapen Damon alsjeblieft sluit me niet buiten en de tranen sprongen in mijn ogen. Hij zei kom dan maar snel en verstop je in mijn kamer. Ik keek hem raar aan maar ik deed wat hij zei. Ik hoorde vader dingen stuk gooien en schreeuwen hij zei ik wil haar nu zien!! Stefan zei vader ik haal haar wel. Hij kwam naar boven en deed alsof hij naar buiten ging. Toen zei hij hoe gaat het met je Cece? Ik keek naar beneden en zei slecht. Wat is er met vader zijn jullie oke? Hij zei kom dam leggen we het uit. We?! Vroeg ik. We liepen naar beneden en daar zaten Damon en vader. Hij zei we zijn net achter een walgelijk geheim van je moeder gekomen je bent niet mijn dochter. Ik keek hem aan en stond op alles begon te draaien en ik... Ik alles... Zwart ik.... Ik val en alles zwart.

_______________________________________________________________________________________________
Wat zal er Veder gebeuren met Elizabeth en wie is dan wel haar vader of misschien wel wat ze is in ieder geval echt HALF ZUSJE van Stefan en Damon! Zouden er ergere dingen kunnen gebeuren?

Xx Lilly-Rose

Salvatore Sister (the vampire diaries)Where stories live. Discover now