Hvordan bli medlem

94 8 0
                                    

Å bli medlem av forlaget er ganske enkelt. Vi har ingen aldersgrenser, og det eneste vi blir å sjekke er om boka du skriver faktisk foregår i et norsk univers. 

1. Du må ha minst en bok som omhandler et norsk univers, altså der historien utspiller seg i Norge. Du kan bare sette merket på den/de historiene som utspiller seg i norske univers. 3. Du må ha mest mulig norske navn. En historie full av Ashley, Kylie, Connor og Maxwell blir ikke godkjent.
2. Du må sende en melding der du sier hvilke bøker du vil melde på, så sjekker vi om boka/bøkene dine egner seg til våre formål.

Merk at tittelen på selve boka, ikke trenger å være på norsk så lenge historien utspiller seg i Norge og har (for det meste) norske karakterer.

Når du er meldt i programmet vil vi gi deg et brukernummer for hver bok du melder på, og vi vil sende deg en tekst som henviser til profilen vår og hva Unik Forlag innebærer. Denne teksten må du gjøre til en egen del i starten boka di, samt at du må skrive brukernummeret i samme del. Vi vil også sende deg merket, og legge deg i leselisten vår.

Alle kan være med!


Unik: Et ForlagWhere stories live. Discover now