Min far og jonas

3.6K 7 3
                                    

Da jeg fyldte 10 gav far mig en speciel gave. Han gav mig den midt om natten. I begyndelsen kunne jeg ikke lide den, men jo mere han gjorde det jo bedre blev følelsen. Det var bedre end jeg havde forestillet mig, meget bedre. I vores familie har vi altid været åbne omkring gaver. Min mor gav min bror Patrick den samme gave da han blev 10. Patrick og jeg har altid været meget tætte. Han havde fortalt mig at jeg ikke skulle frygte noget, at far nok skulle tage sig godt af mig. Det gjorde mig tryg. Han har også lært mig hvordan jeg kan få det endnu bedre. Også når jeg er alene med mig selv. Hans gave er min  yndlings. Han kan få mig til at føle ting jeg ikke kan sætte ord på. Som om jeg er i en anden dimenssion.

Nårh, men i dag er jeg altså 16 år. Jeg går i 1.g på handelskolen. Min kæreste Jonas går i 3.g. Vi har været sammen i halvandet år. Dog har han kun mødt min familie 1 gang. Han spørger tit hvorfor vi ikke kan være hjemme ved mig og jeg svarer, at enten at vi har meget travlt for tiden, eller at der ikke er nogen hjemme.Omvendt spørger mine forældre også hvorfor jeg aldrig inviterer Jonas med hjem. Jeg svarer, at han har travlt med at læse op til eksamen.

Jonas: Skal vi tage hjem til dig? spørger Jonas glad

Mig: Altså, det er ikke så godt i dag øhhhmm. svarer jeg tøvende.

Jonas: Vi er altid hjemme ved mig, så i dag tager vi hjem til dig. Siger Jonas bestemt.

Vi kører hjem til mig efter skole. Larmen fra regnen der slår hårdt ind på vinduet for bilen til at virker mere stille. Vi stopper ved lyskrydset og jeg mærker Jonases varme hånd på mit lår. Jeg snapper hurtig efter vejret og han kigger sjovt på mig.

Jonas: Undskyld, det var ikke meningen at forskrække dig. Siger Jonas med et smil på hans læber. Det giver mig lyst til at flå selen af og sprige over på ham

Mig: Du forskrækkede mig ikke. Svarer jeg ham. Han kigger på mig med et blik der ikke kan misforståes.

Da vi kommer hjem er der overaskende nok ingen hjemme. Vi går direkte op på mit værelse og begynder at snave. Han klemmer mig blidt om taljen og strammer derefter hans greb om mig. Det gør lidt ondt, men det tænder mig. Jeg løfter forsigtig hans hoodie over skuldrene og videre op over hovedet. Hans hår er pjusket. Jeg rykker hans t-shirt op af bukserne og mærker hans varme hud mod min hænder.

Jonas: Jeg har så Fucking meget lyst til dig,skat. Hvisker Jonas i mit ører. Han køre sin læbe blidt over mit ører.

Mig: Tag mig, Jonas! Stønner jeg.

Vi bevæger os over til sengen og han bevæger sine hænder ind under min trøje og trækker den langsomt af. Han knapper min bh op og smider den så den lander lang væk fra os. Derefter smider han mig ned på sengen og trækker mig i benene så jeg ligger længere ud mod kanten. Han flår knappen i mine bukset op og river dem af. I et øjeblik står han bare og kigger på min halvnøgne krop og river så min trusser af. Nu ligger jeg så helt nøgen og han lænder sig ind over mig og begynder at kysse min nakke blidt. Han bevæger sig længere nedaf. Han knapper nu sine bukser op og flår sine boxeshorts af. Og i samme øjeblik som han skal til at stikken den ind i mig vælter min Far ind af døren.

Far: Hvad forgår der så her? Spørger min far nysgerrigt.

Jonas: OMG.... øhhhmmmm. Snøvler Jonas og fumler rundt for at finde sit tøj, men inden han når at få det på siger min far.

Far: Lad mig vise dig hvordan det skal gøres.

Jonas: øhhhm, hvad. Jonas skæver forvirret ned til mig, men jeg giver ham et behaligt blik for at han skal føle sig mere tryg.
Min far er allerede stiv da han trækker sine bukser ned. Han går over mod mig.

Far: Ser her Jonas, først skal du pirre hende. Siger han og kører sin pik rundt omkring min fisse. Jeg bliver helt våd. Jonas står bare med store øjne. Han er helt sikkert forvirret, men jeg tror han tænder på det. Far stikker nu sin pik og i mig. Jeg stønner højt. Det ved jeg nemlig far kan lide. Far trækker sig ud af mig og sætter sig på sengen. Jeg sætter mig på ham så hans pik kommer op i min fisse.

Far: okay Jonas, nu skal du stikke din pik op i røven på hende. Siger han og smiler til mig. Jeg kan fornemme at Jonas er tøvende så jeg hjælper ham lidt på vej. Jeg kysset ham blidt på læberne, tager fat om hans pik og fører den hen til min røv. Det gør altid lidt ondt når den lige skal op men bagefter er det super dejligt.
Jeg kan ikke tro at jeg har en trekant med min kæreste og min far. Det er mega frækt, og helt sikkert noget jeg vil gøre igen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 30, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Familiens hemmelighedWhere stories live. Discover now