De jongen kwam logeren

114 4 10
                                    

Ik zat dus gewoon harry potter te kijken, hoor ik opeens gebonk op de deur. Ik dacht wtf we hebben toch gewoon een bel maarja. Ik deed open en er kwam meteen een stinkende walm naar binnen gatverdamme

prenk da was mn onderlip.

Maar oke ik deed open en daar stond een jongen uit mijn klas. Het was een erg leuke jongen. Hij heette Freek. Hij was ook best wel knap eigenlijk. echt een lekkerding. Hij hield enorm veel van DIEREN. Dus ik zei 'wat doe je hier' en hij vroeg of ie een nachtje kon blijven slapen en dat vond ik wel gezellig dus ik zei ja. Mijn ouders waren toch gewoon op vakantie dus ja. Hij kwam binnen alsof het zijn eigen huis was en zag toen mijn kat Shrek lopen. 'DIEREN!!' schreeuwde hij, waardoor Shrek weg rende omdat ze schrok. Freek rende er achteraan en hij sprong op de grond en ving haar toen. 'Ik heb hem!' Zei Freek. 'Ja dat is mijn kat Shrek' zei ik. 'OH',  zei Freek een beetje teleurgesteld. Maar de naam vond hij wel leuk. Dus we gingen ff buiten zitten want het was wel 30 graden en toen gingen we wedstrijdjes koprollen doen op het gras en ik won. 

'S avonds deden we bingo voor twee personen. Freek zei dat hij de grappenmaker van de bingoclub was. 

toen het al 11 uur was gingen we maar naar boven want we waren erg moe na Shrek 4. Het was een hele leuke film maar er zaten veel dieren in wat als gevolg had dat Freek de televisie om de 69 seconden aanviel en 'DIEREN!!' door het huis schreeuwde. 

We gingen in het bed van mijn ouders liggen. Ik en Freek. Het was heel gezellig. We waren erg moe dus gingen om 12 uur slapen. De volgende ochtend werd ik wakker om 11 uur en ik zag dat Freek nog sliep.  Er scheen één zonnestraaltje over zijn borst en gezicht omdat hij zijn deken in zn slaap van zich af had gegooid. Hij zag er erg gespierd uit. Ik voelde opeens allemaal strontvliegen in mijn buik. Ik was verliefd.

T is gewoon magie!!!!!!!Where stories live. Discover now