Prológus

86 3 0
                                    

A Föld négy égtáján négy mester tanít kiválasztott gyerekeket egészen kicsi koruk óta az négy elem irányítására(tűz, víz, föld, levegő), mindegyik gyerek csak egy elemet tanul meg irányítani, így egy mesterhez 2 gyerek kerül, egy szamuráj és egy yakuza. Nyolc évente választanak nyolc gyereket akik ha szamurájok nyolc évig, egy mesternél 2 évig , ha Yakuzák akkor hat évig, egy mesternél 1,5 évig tanulnak, de a végén csak egy elemet tudnak majd irányítani. Félreértés ne essék a nem kiválasztott gyermekeket is kiképzik, csak őket nem a Nagymesterekkel. A kiválasztottakkal megy egy-egy tanító is aki a harcművészeteket és az általános dolgokat tanítja meg neki.

A fölső képen láthatjátok, hogyan tartják titokban kilétüket a Yakuzák és a szamurájok amikor a mestereknél tanulnak. A szürke vonalat átlépni tilos.

Főszereplőnk Sophia, egy szamuráj lázadó aki a víz elemet irányítja, jelenleg 14 éves, egy szamuráj osztag vezetője, szüleit nem ismeri, csak annyit tud hogy Oroszországból származik. Leginkább az ő szemszögéből ismerjük meg ezt a világot, de lesznek kivételek.

.....................

2018.05.28.

A szabadság rabjaiWhere stories live. Discover now