Ludwig x reader

260 15 8
                                    

Reggel 6-kor keltél fel. Iskola idő volt. Egy kicsit megvoltál fázva. De muszáj volt bemenned. Mikor elindultál útközbe csatlakozott hozzád Francis.
-Bonjour (név). Mondta hízelegve és mosolyogva.
-Reggelt. Mondtad tüsszentve. Francis érdekesen nézett rád mert nyár volt és mindjárt vége a sulinak. Ja a suli végével kapcsolatba 8-osztályos vagy és ez azt jelenti hogy lassan itt a ballagás.

*A suliban*
Mikor beértél leültél a helyedre. Magyarul a 2-sor utolsó előtti padjába ülsz, a bal oldalon. Melletted ül Heracles. Te és ő mindíg is jól kijöttetek. Bár sose bírtad mikor Sadiq-al vitatkozott.
A gondolataidból Feliciano zökkentett ki.
-Bella?? Itt vagy!? Kérdezte aggódva.
-Yes Feliciano. Mondtad angolul.
-Nem láttad Ludwigot? Kérdezte aggódva.
-Nem. Mondtad dadogva.
-Lassan el kéne neki mondanod, nem? Kérdezte mosolyogva.
-Nem tudom...
-Na gyerünk, menni fog. Mondta bíztatóan.
-Ok-é..de majd mikor itt lesz, akkor. Mondtad és egyszercsak kivágódott az ajtó. Gilbert rontott be, mögötte meg ott volt Ludwig. A szíved hevesen kezdett el verni.
-Gyerünk Bella. Bíztatott.
Te oda mentél hozzá majd beszélgetni kezdtetek, miközbe beszéltetek alaposan megnézted az arcát. Kék szemek, hátra nyalt szőke haj.
-Jól vagy? Kérdezte miközbe pirultál.
-Igen. Mondtad majd tüsszentettél és zsepit kerestél , miközbe kerested Ludwig a kezedet megfogta és belerakott egy 100-as csomag zsepit.
Te köpni nyelni nem tudtál.
Visszaültél a helyedre mert csengettek. Az osztályfőnököd névszerint Allistor Kirkland (Skócia :3) beosztott titeket párba a ballagás miatt. Te hála istennek Ludwigot kaptad párnak ezért annyira boldog voltál mint egy macska, aki elkapott egy egeret amit 1-év leforgása alatt nem tudott elkapni.
*Szünet*
Te alig kaptál levegőt annyira eldugult az orrod, de tudtad hogy lassan mehetsz haza. Egyszercsak valaki kezét érzed a válladon. Megfordulsz és Ludwig az.
-Figyelj (név), nem akarsz nekem valamit mondani? Feliciano mondta hogy tetszem neked, ez igaz? Kérdezte tarkóját vakarva. Te elpirultál és ha most Feli a közeledbe lett volna azt csináltad volna vele amit egyszer bátyja Romano, hogy a torkát megfogod és a homlokát a tiedhez vered addig még bírja.
Te nagyot nyeltél és bólintottál. Ő elpirult majd megölelt. Te hajában turkáltál majd megpusziltad. Ő összeérintette homlokodat az ővével.
-Szeretlek (név)-mondta

Hetalia one shotsWhere stories live. Discover now