Neon gore (VENT)

10 2 2
                                    

m8, nechcem hovoriť, že mám depky, ale dlhú dobu ma všetko naokolo irituje...... Môj poondiaty účet na Tumblri je stále terminovaný a nedostala som žiadnu odpoveď... Musím byť v nejakom kidskom clane a nikto tam nedonatuje.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Ja ten koberec vážne rozkopem!

Ale čo si všímam je, že na všetkých amínach a tých hovadinách si všetci vylievajú srdce (tak ako ja teraz) a všetci ich v tom nevedomky podporujú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ale čo si všímam je, že na všetkých amínach a tých hovadinách si všetci vylievajú srdce (tak ako ja teraz) a všetci ich v tom nevedomky podporujú. Miesto toho, aby im vysvetlili, že z problémami treba bojovať, tak ich len ľutujú... A ja som "nútená" robiť to isté, lebo si budú myslieť, že všetci, čo majú ako-tak v pohode život sú necitliví, nafučaní, ignorantskí, (Doplň hocijakú negatívnu vlastnosť) a môžem ešte pokračovať. A miesto toho, aby si každý riešil svoje problémy, tak mám v hlave guláš, z ostatných nárekov a sebaľutovania. Tak rada by som sa na nich vyvrieskala, ale často sú to len malé deti žiadajúce pozornosť.

Sama nechápem, že kecy malých deciek mi dokážu tak pomiešať hlavu...

MAYINE POTVORY (kresby pre cringochtivé duše)Where stories live. Discover now